13 en 14 April: Regionale 50+ beurs in Bergen op Zoom

Foto: RegioXpo

Tijdens BeleefPlus in Sportcentrum De Karmel in Bergen op Zoom is er van alles te proeven, zien, leren, doen en ervaren voor de actieve 50-plusser.

Zin in een gezellig dagje uit? Breng dan een bezoek aan BeleefPlus op vrijdag 13 of zaterdag 14 april 2018 in Sportcentrum De Karmel in Bergen op Zoom. Tijdens BeleefPlus is er van alles te proeven, zien, leren, doen en ervaren voor de actieve 50-plusser: leuke activiteiten, muzikale optredens en inhoudelijke seminars. Tevens maakt iedere bezoeker van BeleefPlus kans op mooie prijzen!

In samenwerking met Bergse Actieve Senioren (BAS) wordt, na edities in o.a. Limburg en Zeeland, in april de eerste editie in Bergen op Zoom georganiseerd. BAS richt zich, net als BeleefPlus, op actieve 50-plussers en stelt daarbij ontmoeten en belangenbehartiging centraal.

Programma

Op de beursvloer zijn meerdere seminarruimtes gesitueerd waar diverse workshops en lezingen plaatsvinden. Schuif bijvoorbeeld aan bij één van de lezingen van MAAT notaris en krijg antwoord op vragen op het gebied van erfenis en het (levens)testament. Of sluit aan bij de lezing van Rode Pilaren, waar u meer informatie krijgt over de aspecten rond cholesterol en voeding- en gezondheidssupplementen.

Van SafeThuis krijgt u tips hoe u uw woning optimaal kunt beschermen tegen inbraak! Wilt u meer informatie over hoe een goed gehoor kan bijdragen aan een fijn leven? Laat geheel vrijblijvend een hoorscreening doen door Van Boxtel hoorwinkels.

Modeshows en e-bikes

Op het podium, nabij het riante beursterras, kunt u o.a. kijken naar de modeshows van De Brug Modeservice! Ook kunt u genieten van optredens door koren uit de regio. Op de beursvloer is tevens een Fietsparcours aangelegd waar diverse e-bikes kunnen worden getest.

Parkeren

Bezoekers van BeleefPlus kunnen gratis gebruik maken van het parkeerterrein aan de Slingerweg.
Wat slechter ter been? Geen probleem! Stap gratis in de BeleefPlus Taxi en laat u recht voor de deur afzetten.

Praktische informatie

BeleefPlus vindt plaats in Sportcentrum de Karmel, gelegen aan de Karmel 4 in Bergen op Zoom en is op vrijdag en zaterdag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Door u vooraf te registreren heeft u gratis toegang!

Registeren kan nog tot 6 april via www.kaartenbeleefplus.nl. Na uw registratie ontvangt u per mail een e-ticket. Niet geregistreerd? Dan betaalt u €5,- aan de kassa! Op vertoon van de KBO-pas heeft u alsnog gratis toegang! Kijk voor een routebeschrijving, de actuele deelnemerslijst en meer op www.beleefplus.nl.

Reacties