Kinderactiviteiten in Bergen op Zoom en Halsteren van 13 tot en met 17 augustus

Foto: Kindervakantiespel 'Onder De Panne' Halsteren

In de laatste week van de schoolvakantie 13 tot en met 17 augustus 2018 worden er in Halsteren en Bergen op Zoom allerlei leuke activiteiten georganiseerd voor basisschoolkinderen.

In Halsteren zal Stichting Kindervakantiespel ‘Onder de Panne’ een week met het thema Superhelden organiseren, de F!TFabriek organiseert de F!TFabriek Sportweek.

Beide organisaties vinden het erg belangrijk om de kinderen een leuke week aan te bieden. Kinderen kunnen zich tijdens deze week opgeven voor allerlei leuke activiteiten. De activiteiten van stichting

Stichting Kindervakantiespel ‘Onder de Panne’

Kindervakantiespel ‘Onder de Panne’ zullen in het teken staan van superhelden. Elke dag wordt er op een andere locatie in Halsteren tegen een tarief van €3-, een spellen-dag georganiseerd en op woensdag 15 augustus wordt het attractiepark Drievliet bezocht.

Aanmelden vooraf is niet nodig en kan op de dag zelf (behalve voor de woensdag). Wil je meer informatie over deze week ga dan snel naar www.kindervakantiespel.com of houdt de Facebookpagina in de gaten.

De F!TFabriek

De F!TFabriek zet de vakantieweek volledig in het teken van sport en bewegen. Zo zullen zij van maandag t/m donderdag op verschillende locaties in Bergen op Zoom tegen een tarief van €3-, een activiteit van 13.00 tot 16.00 organiseren.

Vooraf een kaartje kopen kan in de week van 25 t/m 6 juli van 15.30 tot 16.30 uur.

Het adres van de F!TFabriek is: Boulevard Noord 4, 4617 HD in Bergen op Zoom (eerste verdieping sporthal de Boulevard). Wil je meer informatie over de F!TFabriek sportweek ga dan naar www.fitfabriekboz.nl of houdt deFacebookpagina in de gaten.

Fantastische laatste vakantieweek

Middels deze week hopen beide organisaties zoveel mogelijk kinderen uit de gemeente Bergen op Zoom op een originele wijze hen een fantastische laatste week in de zomervakantie te bezorgen.

Reacties