30 Juni, KiKa dag in Putte door ‘Bikers For KiKa’

Foto: HDC Putte

Op zaterdag 30 juni wordt door vijf bevriende motorclubs uit Putte de KiKa-dag met een toerrit georganiseerd, om geld in te zamelen voor Stichting Kinderen Kankervrij.

De motorclubs Harley-Davidson Club Putte, DC Amigo’s, MK Jan Hagel, PRM, en de Bikers Sisters Putte zetten gezamenlijk de schouders onder dit evenement voor kinderen met kanker.

Het evenement zal plaatsvinden op het Grensplein in Putte. Hier is een grote parking voorzien voor de motorrijders.

Wat is er te doen

Op het plein is van alles te beleven zoals een prijzentombela, een springkasteel, demonstraties van de brandweer met onder andere de ladderwagen, live muziek, een markt met tal van kraampjes, verschillende eet en drink gelegenheden en dit alles tegen democratische prijzen.

Er is de mogelijkheid om foto’s te laten nemen op enkele van de motoren zoals een echte Harley-Davidson trike en een originele Harley Liberator legermotor uit 1943!

Toerrit voor KiKa

Van 10:00 tot 16:00 uur kan ingeschreven worden voor de toerrit. Na betaling van het inschrijfgeld (€ 10,-) is de route voor GPS te verkrijgen.

Afterparty in Afspanning De Croone

De activiteiten op het plein duren tot 18:00 uur. Voor wie dan nog door wil gaan speelt er daarna een live band in Afspanning de Crone aan het plein.

Reacties