Fotoclub FixedFocus exposeert op 13 en 14 oktober

Op zaterdag 13 en zondag 14 oktober organiseert Fotoclub FixedFocus zijn jaarlijkse expositie.

Voor de vierde keer wordt de jaarlijkse expositie van Fotoclub FixedFocus gehouden in het gebouw van Arsis Kunst en Sociëteit aan de Kometenlaan 38 te bergen op Zoom.

Na hun expositie vorige maand, voor Monumentendag in de Maagd is nu hun eigen ‘vrije’ werk aan de beurt. Behalve het vrije werk doen de leden ook mee met een themafoto en kunt u genieten van hun series van 10 digitale foto’s.

FixedFocus bestaat uit een groep enthousiaste amateur fotografen die de passie voor fotografie delen. Elke 14 dagen komen ze bij elkaar in ontmoetingscentrum het Fort in Bergen op Zoom. Per seizoen wordt er door drie leden (elk jaar roulerend) een afwisselend programma samengesteld met foto-opdrachten, doe-avonden, een of meer sprekers, soms wordt een andere fotoclub uitgenodigd en af en toe trekken we er samen op uit om foto’s te maken. De gemaakte foto’s voor de opdrachten en uitjes worden afgedrukt, op de clubavond getoond en gezamenlijk beoordeeld. Op deze manier leren we van elkaar’s foto’s.

Openingstijden expositie: zaterdag 13 oktober 11.30-17.00 en zondag 14 oktober 11.00-17.00 uur. Voor meer informatie zie www.fixedfocus.nl.

Reacties