Themamiddag “Hakken en zagen” voor kinderen van 7 tot 12 jaar

Foto: Leo den Heijer

Op woensdagmiddag 31 oktober organiseert Brabants Landschap in samenwerking met IVN Groene Zoom de laatste themamiddag van dit seizoen.

De themamiddag “Hakken en zagen” is een leuke activiteit voor kinderen samen met een ouder, grootouder of een andere volwassene.

We gaan aan de slag in de natuur, met de boswachter in zijn bos…..soms moet er flink gewerkt worden. In navolging van ons succesvolle Woutkamp gaan we nu met zagen en ander materiaal de jonge opslag te lijf….!

In de natuur komt alles weer tot rust. Bij ons nog niet!!! Kom dit allemaal ontdekken in en bij ons bezoekerscentrum “De Kraaijenberg”!

Omdat een deel van de middag in de openlucht plaatsvindt, zijn aangepast schoeisel of laarzen en gepaste kleding heel handig….Na afloop is er limonade voor alle kinderen. Het programma begint om 14.00 uur en zal ongeveer 2 uur duren. Het belooft weer een gezellige middag te worden.

Voor deze activiteit geldt een maximum van 30 kinderen. Wij verzoeken u om de kinderen van 7 tot 12 jaar vooraf aan te melden op www.brabantslandschap.nl/activiteiten.

Verzamelen (onder begeleiding van een volwassene, niet voor BSO of andere commerciële groepen) om 14.00 uur bij bezoekerscentrum “De Kraaijenberg”, gratis parkeren op de parkeerplaats aan de Fianestraat.
De kosten voor deze kinderactiviteit zijn €2,00 per kind.
Voor begunstigers van Brabants Landschap en leden van IVN Groene Zoom is de toegang (op vertoon van de ledenpas) gratis voor twee volwassenen, twee kinderen en twee introducés.
Het zal tot ongeveer 16.00 uur duren.
Voor meer informatie kunt u kijken op www.brabantslandschap.nl, of op www.facebook.com/DeKraaijenberg.

Reacties