Basily Gipsy Band op 9 november bij Podium Kloosterhof in Hoogerheide

De Basily Gipsy Band staat op zaterdag 9 november bij Podium Kloosterhof in Hoogerheie met ‘Het verborgen land van de zigeuners’.

De Basily Gipsy Band bestaat uit leden van de zigeunerfamilie Basily. Ze hebben op vrijwel alle grote muziekpodia ter wereld gespeeld. Met hun ontwapenende podiumpresentatie en geniale muzikaliteit weten ze het publiek steeds in vervoering te brengen. Hoogtepunten waren een gezamenlijk optreden met de beroemde Franse violist Stéphane Grappelli en de uitnodiging om op een privéfeest van niemand minder dan The Rolling Stones en rockgitarist Jeff Beck te spelen. De tournee in Japan was eveneens een groot succes.

Oorspronkelijk is Basily begonnen als pure vertolker van de ‘Hot Club de France’-traditie. Nu combineren ze traditionele en Spaanse zigeunerinvloeden met warme klanken van violen, gitaren en de cymbaal.

In Het verborgen land van de zigeuners laat Basily u kennismaken met diverse genres muziek en ook met de geschiedenis, cultuur, taal en levensstijl van zigeuners. Een gevarieerd programma vol swing, romantiek, entertainment, met een lach en een traan.

Praktische informatie

Datum: zaterdag 9 november
Aanvang: 20.15 uur
Locatie: MFC Kloosterhof, Huijbergseweg 3b, 4631 GC Hoogerheide
Entree: € 19,00 inclusief een pauzedrankje
Kaarten: www.podiumkloosterhof.nl
Telefonische informatie: 0164-620221

Reacties