Gezocht: Suske en Wiske lookalikes

Foto: Suske en Wiske museum

Het Suske en Wiske Museum houdt een opmerkelijke, online lookalike-wedstrijd en zoekt Suske en Wiske lookalikes.

75 jaar oud

Ben jij een fan van Suske en Wiske? Wist je dat je favoriete striphelden 75 jaar oud zijn? Om dit te vieren, organiseert het Suske en Wiske Museum een opmerkelijke, online lookalike-wedstrijd. De winnaar ontvangt het geweldige cadeau van 75 strips!

Op het eiland Amoras

Op 19 december 1945 kwam de eerste Suske en Wiske ‘Op het eiland Amoras’ uit. 75 jaar later zijn deze striphelden nog steeds razend populair en zijn ze bekend over alle generaties.

Online lookalike-wedstrijd

Het Suske en Wiske Museum wilde deze verjaardag vieren met een groot feest, maar moest dit vanwege de coronamaatregelen annuleren. Het museum blijft niet bij de pakken zitten en organiseert als alternatief een online lookalike-wedstrijd. Jong en oud worden opgeroepen om zich te verkleden als een Suske en Wiske-personage. Van Barabas tot de Zwarte Madam, van Schanulleke tot Theofiel Boemerang, alles mag!

De 75 beste Suske en Wiske albums

De winnaars worden bekend gemaakt op 19 december, de verjaardag van Suske en Wiske. De absolute winnaar ontvangt de 75 beste Suske en Wiske albums!

Foto, filmpje of Tiktok

Meedoen kan nog tot 17 december 2020 en doe je door jouw foto, filmpje of Tiktok in te sturen naar [email protected]provincieantwerpen.be , of te delen via de Facebookpagina van het museum.

Reacties