Ruben Block bij PopMonument Bergen op Zoom

Gebouw-T
Foto:

PopMonument Bergen op Zoom kondigt Ruben Block en uitbreiding naar Breda aan

Vrijdag 10 september in Breda en zaterdag 11 september in Bergen op Zoom

PopMonument, het festival wat popmuziek verbindt met erfgoed, presenteert de eerste naam voor de editie van Bergen op Zoom op zaterdag 11 september. Ruben Block, bekend als frontman van de rockband Triggerfinger, is de headliner van PopMonument Bergen op Zoom en treedt op in poppodium Gebouw-T. Meer namen volgen de komende tijd.

Uitstap naar Breda

Er is nog meer goed nieuws. Voor het eerst breidt het festival uit naar Breda. Een dag voor de editie in Bergen op Zoom, vindt op vrijdag 10 september in samenwerking met de gemeente Breda en poppodium MEZZ de Bredase editie van PopMonument plaats. Op monumentale plekken in hartje Breda spelen (alternatieve) pop, rock, wereld en elektronische artiesten. Poppodium MEZZ ondersteunt onder andere in programmering en promotie. De eerste namen en locaties voor PopMonument Breda worden binnenkort bekendgemaakt.

Bergen op Zoom en Breda

Historische verbindingen tussen Breda en Bergen op Zoom zijn er volop. Zo zijn beide steden onderdeel van de Zuiderwaterlinie en van origine garnizoenssteden. Met PopMonument wordt deze verbinding versterkt en neemt het festival de bezoeker mee in een muzikale reis langs monumentale plekken in hartje Breda. De ambitie is om PopMonument jaarlijks in Breda te organiseren.

Start kaartverkoop

De kaartverkoop voor PopMonument start op dinsdag 29 juni om 10.00 uur via de website van het festival (www.popmonument.nl). Een ticket voor Bergen op Zoom kost 35 euro en voor de editie in Breda betaal je 25 euro per kaartje. Er zijn ook een beperkt aantal voordelige combitickets voor 50 euro beschikbaar.

Exclusieve pre-sale maandag 28 juni

Vanaf maandag 28 juni 10.00 uur gaat de pre-sale online. Gebruik de volgende linkjes:

Bergen op Zoom (met Ruben Block e.a.): https://gebouw-t.stager.nl/web/tickets/111058141

Breda: https://gebouw-t.stager.nl/web/tickets/111089031

Combiticket Breda + Bergen op Zoom: https://gebouw-t.stager.nl/web/tickets/111089210

Reacties