Franse taal- en cultuurcursus van start in Bergen op Zoom

Foto:

In de week van 20 september starten de Franse taal- en conversatiecursussen voor het nieuwe cursusjaar 2021-2022. Voorafgaand organiseert de Alliance Francaise Bergen op Zoom een informatieavond.

De informatieavond vindt plaats op dinsdag 7 september vanaf 19.00-21.00 uur in Wijkcentrum De Korenaere. Op die avond zijn alle docenten aanwezig en zij kunnen samen met jou bekijken welk startniveau het beste bij je past. Maar ook kun je terecht voor alle vragen over de cursussen.

De Alliance Française (opgericht in 1883) is een wereldwijde organisatie en valt onder het Franse ministerie van Cultuur. Zij heeft als doel de Franse taal en cultuur te bevorderen en te verspreiden. Alliance Française Bergen op Zoom organiseert taalcursussen op verschillende niveaus (van beginners tot gevorderden) en voor verschillende doelgroepen: groepslessen, conversatiebijeenkomsten, kindercursussen, maar ook Atletier Créatif, waarin kunst en de Franse taal elkaar ontmoeten. Naast en ter aanvulling van het Franstalige onderwijs biedt de Alliance Française Bergen op Zoom tal van culturele activiteiten met lezingen over film, geschiedenis, chansons, theater, reizen in Frankrijk, kunst etc. Bij voldoende deelname organiseert de Alliance Française Bergen op Zoom groepsreizen naar Franstalige gebieden.

Wijkcentrum De Korenaere
Korenmarkt 7
4611RD Bergen op Zoom

Cookieinstellingen