Podium Kloosterhof theaterseizoen 2022-2023 (Update)

Blue Grass Boogiemen en Cor Sanne met ‘Grand Old Country’
Blue Grass Boogiemen en Cor Sanne met ‘Grand Old Country’
Foto: Jan Krijtenburg

Podium Kloosterhof in Hoogerheide heeft voor het theaterseizoen 2022-2023 weer een vol programma met mooie en interessante voorstellingen.

Programma voor het theaterseizoen 2022-2023

2022

Zaterdag 17 september 2022 om 20:15 uur: The U2 Tribute met ‘Soundtrack of the 80’s’
The U2 Tribute is de meest ervaren U2-tributeband van Europa. Deze band levert absolute topkwaliteit als het gaat om de muziek en show van U2.
Entree: € 20,00 (inclusief pauzedrankje)

Zaterdag 08 oktober 2022 om 20.15 uur: Blue Grass Boogiemen en Cor Sanne met ‘Grand Old Country’
In deze muziekvoorstelling hoort u de mooiste countryklassiekers uit voornamelijk de fifties en sixties, op geheel eigen wijze gebracht en met uitsluitend akoestische instrumenten gespeeld. Denk aan de muziek van artiesten als Hank Williams, Johnny Cash, Merle Haggard, John Denver, Don Williams en Bill Monroe. Maar ook worden er uitstapjes gemaakt naar de rock-’n-roll en de popmuziek, uiteraard met een connectie tot de oorspronkelijke countrymuziek. Hierbij gaat het om successen van Elvis Presley, Ricky Nelson en Roy Orbison.
Entree: € 20,00 (inclusief pauzedrankje)

Zaterdag 22 oktober 2022 om 20.15 uur: Steven Kazan en Jamie met ‘Hey Hallo’
Steven Kazàn is de jongste zoon van Hans Kazàn. Twee jaar geleden werd Steven plotsklaps als duo met zijn vrouw Jamie op de kaart gezet doordat hun ‘ongemakkelijke’ video’s van Corona TV in korte tijd miljoenen keren werden bekeken.
Entree: € 20,00 (inclusief pauzedrankje)

Vrijdag 25 november 2022 om 20.15 uur: Wim Daniëls met ‘Koken met taal’
Wim Daniëls is geen onbekende gast in Hoogerheide. Dit wordt de derde keer dat hij bij Podium Kloosterhof optreedt en gelet op zijn eerdere voorstellingen wordt dit gegarandeerd weer een succes! Deze keer komt hij met de voorstelling Koken met Taal.
Entree: € 20,00 (inclusief pauzedrankje)

Zaterdag 17 december 2022 om 20.15 uur: Denise Jannah met ‘Mahalia Jackson, The Queen of Gospel’
Denise Jannah vertolkt een selectie van de bekendste, maar ook meest ontroerende nummers van ‘The Queen of Gospel’. Met deze tour brengt ze een eerbetoon aan Mahalia Jackson, de meest invloedrijke, bevlogen en bescheiden gospelzangeres aller tijden die over haar gospelmuziek zei: ‘I sing God’s music because it makes me feel free. It gives me hope. With the blues, when you finish, you still have the blues.’
Entree: € 20,00 (inclusief pauzedrankje)

2023

Zaterdag 21 januari 2023 om 20.15 uur: Milène van der Smissen met ‘Voor mijn part Dolly’
Milène van der Smissen is actrice, danseres, een heel goede zangeres en ook nog eens de allergrootste fan van Dolly Parton! In haar voorstelling Voor mijn part Dolly komt u dan ook van alles te weten over haar idool en luistert u naar verrassende arrangementen van die waanzinnig bekende songs als Jolene en 9 to 5.
Entree: € 20,00 (inclusief pauzedrankje)

Zaterdag 11 februari 2023 om 20.15 uur: O’Dreams met ‘Dublin’
O’DREAMS struint door Dublin en neemt het publiek mee in de bruisende hoofdstad van Ierland. Langs iconische plekken waarachter bijzondere muzikale verhalen schuilgaan. Verhalen over de inwoners van Dublin. Maar óók over de vele avonturen die de muzikanten er zelf beleven.
Entree: € 20,00 (inclusief pauzedrankje)

Zaterdag 25 februari 2023 om 20.15 uur: De Andersons met ‘Een mooiere wereld’
De Andersons is een kleinkunstgezelschap met Zweedse roots waarvan de kern bestaat uit Anna Ågren en Roel Dullaart. Zij brengen een vurig en humoristisch theaterconcert in de geest van de vrijgevochten Zweedse schrijfster Astrid Lindgren, die onder andere Pipi Langkous schreef.
Entree: € 20,00 (inclusief pauzedrankje)

Zaterdag 11 maart 2023 om 20.15 uur: Rob Scheepers met ‘Bekant’
Rob Scheepers is een Brabantse tonprater, stand-upcomedian, entertainer en columnist.
Hij schrijft voor BN/DeStem, werkt voor Omroep Brabant en is wereldberoemd in Eindhoven en omstreken! ‘Lachen is bij Rob Scheepers geen enkel probleem.’ (Eindhovens Dagblad)
Entree: € 20,00 (inclusief pauzedrankje)

Zaterdag 25 maart 2023 om 20.15 uur: Rob en Emiel met ‘Van Houdini tot Copperfield’
In theaterseizoen 2018-2019 speelden Rob en Emiel voor het eerst in Hoogerheide en het publiek was toen volledig in de ban van hun magische show ‘Onderweg’. Daarom komen deze geweldige goochelaars/illusionisten ‘nieuwe stijl’ terug met hun nieuwe theatershow!
Entree: € 20,00 (inclusief pauzedrankje)

Zaterdag 01 april 2023 om 20.15 uur: Mark van de Veerdonk met ‘Podiumbeest ontsnapt’
In het jaar 1876 was hij winnaar van het Leids Cabaretfestival. Zijn hele verdere leven heeft hij gegeten van de lach, het applaus en alle aandacht. Gegroeid in het licht van de volgspot, heeft hij vele moordende recensies overleefd. Maar nu, duizenden voorstellingen verder, is Het Podiumbeest kaal, krom en versleten en wil hij eindelijk op weg naar de uitgang. Mocht hij die vinden, dan is hij vastbesloten de deur met een onvergetelijke KNAL achter zich dicht te smijten. Het zal niet onopgemerkt blijven! Maar gaat hem dat lukken? En zal dit solitaire zoogdier ook buiten zijn veilige leefgebied kunnen overleven, met weet ik hoeveel mensen met een jachtvergunning?
Entree: € 20,00 (inclusief pauzedrankje)

Zaterdag 22 april 2023 om 20.15 uur: The 70’s Unplugged met ‘Songs for the road’

De mooiste popsongs uit de seventies over weggaan en thuiskomen, over dromen, illusies en desillusies …
Hoeveel popartiesten hebben hier niet over gezongen? Het leven van het onderweg zijn, is voor veel van hen altijd een belangrijke inspiratiebron geweest voor het maken prachtige, tijdloze popsongs.
Entree: € 23,00 (inclusief pauzedrankje)

Zaterdag 06 mei 2023 om 20.15 uur: The Wieners play Classic Rock’n’Roll Stars
Rock’n’roll-band The Wieners gaat terug naar de begindagen van de popmuziek: de fifties! Van de country/blues en honky-tonk van Hank Williams en Webb Pierce, via de Sun-rockabilly van Carl Perkins en Johnny Cash, tot en met het meer gepolijste werk van onder anderen Ricky Nelson en The Everly Brothers.
Entree: € 20,00 (inclusief pauzedrankje)

Zaterdag 13 mei 2023 om 20.15 uur: Lenny Kuhr
Lenny Kuhr zingt uit haar grote en levendige oeuvre. De kers op deze taart is het album dat eind januari 2022 op het label Excelsior is uitgebracht met als titel: Lenny Kuhr.
Een album waarop ze uit haar comfortzone is getreden met verrassende resultaten. Met nieuw werk van haarzelf en met werk dat collega’s speciaal voor haar schreven, onder anderen Stef Bos, Spinvis, Elke Vierveijzer en Lenny’s dochter Daphna.
Entree: € 20,00 (inclusief pauzedrankje)

Zaterdag 27 mei 2023 om 20.15 uur: Eric-Jan Overbeek & The Fats Domino Tribute Band met ‘A Fats Domino Tribute’
Op veler verzoek komen Eric-Jan Overbeek & The Fats Domino Tribute Band eindelijk terug naar Hoogerheide. Dit geweldige theaterconcert is het logische vervolg op de voorgaande shows en vormt het spectaculaire slotakkoord van het theaterseizoen.
Entree: € 23,00 (inclusief pauzedrankje)

MFC Kloosterhof

De voorstellingen worden gehouden bij Podium Kloosterhof aan de Huijbergseweg 3B in Hoogerheide.
Naast MFC Kloosterhof is aan weerskanten een ruime parkeerplaats beschikbaar en voor de ingang staan fietsenrekken om uw fiets veilig aan vast te zetten.
Voor en na het bezoek aan de voorstellingen bij Podium Kloosterhof  staat de gezellige bar van MFC Kloosterhof klaar voor het publiek om nog gezellig wat te drinken en andere bezoekers te ontmoeten.

Kaarten bestellen en informatie: www.podiumkloosterhof.nl
Telefonische informatie: 0164-620221

Dit is het theaterprogramma zoals het op datum van publicatie bekend was.

Cookieinstellingen