Proeftrainingen Lacrosse in Hoogerheide

Foto: Grassroots Lacrosse

Heb je wel eens een bal met meer dan 100 km/uur in een goal gegooid? Bij lacrosse kan het! Op de vier dinsdagen in februari zijn enthousiaste deelnemers vanaf 10 jaar welkom in het multifunctionele centrum Kloosterhof, Hoogerheide, van 19:00 tot 21:00 uur. Dat meldt Grassroots Lacrosse.

Tijdens proeftrainingen in Hoogerheide leggen we je uit hoe je met zo’n lacrossestick om kunt gaan. Of je nu een doorgewinterde speler bent of nog nooit van lacrosse hebt gehoord. Sluit je aan bij ervaren spelers en beleef het plezier van lacrosse. Elke training eindigt met een wedstrijdje, binnen de kortste keren speel je het spel.

Hoewel ervaring met andere (team)sporten of sportschool handig kan zijn, is het absoluut niet vereist. Voor de meeste deelnemers is lacrosse dan ook een compleet nieuwe sport.

In de afgelopen acht jaar heeft de sport lacrosse aanzienlijk aan populariteit gewonnen, dankzij de toewijding van lokale lacrossespeler en hoofdcoach Daniël Sterenborg, verbonden aan Tempo-Ogers Lacrosse. Coach Daniël Sterenborg zegt enthousiast te zijn: “Het is inmiddels traditie om in de winter een maandje naar Hoogerheide te komen en daar indoor een aantal trainingen te houden. Na deze maand kunnen de jeugdspelers (10-15 jaar) zich aansluiten bij de spelers uit Ossendrecht. (Jong)volwassenen (vanaf 14 jaar) zijn welkom bij de spelers uit Bergen op Zoom, waar de sport in een iets ruigere variant wordt gespeeld, met beschermende kleding en een vleugje fysiek contact.”

De spelers (m/v/x) verwelkomen je graag tijdens een paar proeftrainingen. Laat jouw lacrosse-avontuur in Hoogerheide beginnen! Meld jezelf of je kind aan voor deze unieke kans via [email protected].

Cookieinstellingen