Explore The Underground techno scene bij 404 Not Found in Bergen op Zoom

Foto:

Op 18 mei van 22:00 tot 4:00 zal Café ‘t Slik in Bergen op Zoom in het teken staan van pulserende ritmes en energie tijdens de eerste editie van “404 Not Found”. Deze rave belooft een unieke ervaring te worden voor liefhebbers van het technogenre, met een underground vibe die doorgaans alleen te vinden is in de Randstad. Naast het muzikale aspect biedt “404″ ook een visuele ervaring als geen ander. De locatie zal worden getransformeerd tot een meeslepende omgeving met meeslepende visuals, die de sfeer perfect harmoniseren.

404 Not Found is een evenement dat zich richt op het brengen van vernieuwing door middel van het ontdekken van nieuwe sounds en artiesten in het genre techno, trance en elektronisch. De foutmelding 404 Not Found geeft aan dat de gevraagde bron niet gevonden kan worden, wat samenhangt met het evenement. De nieuwe geluiden, artiesten en ervaringen die worden ontdekt vallen buiten de commerciële realiteit en presenteren vooral de “underground”. De “underground” betekent niet alleen het duistere en donkere van techno, maar ook vooral het vrolijke en kleurrijke aspect die in genres zoals trance gevonden kan worden. Bezoekers kunnen zich verheugen op een mix van subgenres, variërend van hardgroove tot minimal techno en af en toe een uitstapje richting de hardere trance. 

Bij dit evenement wordt vooral ruimte gemaakt voor nieuwe, opkomende en lokale DJ’s, waaronder twee geboren en getogen Bergenaren, OMNI72 en CAILEAN. Daarnaast staan Mikescape en TESSA uit Rotterdam op de lineup om een meeslepende avond te verzorgen. Zij krijgen de kans om hun werk te presenteren aan een nieuw publiek.  

Over de Organisator 

404 Not Found is een evenementenorganisatie in de regio Bergen op Zoom, die zich toelegt op het versterken van de underground techno scene, zoals die ook in de Randstad te vinden is. Met een passie voor innovatie en een toewijding aan kwaliteit, streven wij ernaar om evenementen te produceren die de verwachtingen overstijgen en herinneringen creëren die een leven lang meegaan. 

Cookieinstellingen