XXL KINDERLAND t/m 14 juli in Bergen op Zoom

jul 08 , 6:01 Activiteit
xxl kinderland 2 edited
Van 5 t/m 14 Juli staat XXL KINDERLAND op het evenemententerrein aan de Boulevard-Noord (naast de mc Donalds) XXL Kinderland is een rondreizend springkussenpark wat dit jaar voor het eerst in Nederland te zien is. Outdoor en deels overdekt vind je op het terrein van ruim 2500m2 de leukste springkussens en stormbanen.
Alle springkussens hebben een eigen thema en zorgen voor een middag vol plezier.
Voor de kleinste bezoekers zijn er diverse kleinere springkussens en voor oudere en stoere waaghalzen zijn er meerdere stormbanen te vinden op ons terrein. Ook aan de ouders is gedacht, zij kunnen plaatsnemen op ons zomerterras en genieten van een hapje en drankje terwijl de kinderen lekker spelen. Het hele terrein is voorzien van hekken dus onbezorgd speelplezier.
Het evenement is gericht op families met kinderen. Kinderen dienen altijd onder begeleiding van een of meerdere volwassenen te staan voor zij toegang krijgen tot springkussenpark. Kinderen betalen 14 euro en per kind mag er een ouder gratis mee.
Kaarten zijn aan de dagkassa verkrijgbaar. XXL Kinderland is dagelijks geopend van 13:00 t/m 18:00 (m.u.v. maandag en dinsdag)
Let op: pinnen op locatie niet mogelijk! Bij slecht weer (regen of harde wind) is het evenement gesloten.