La Place in winkelgebied De Parade in Bergen op Zoom officieel geopend

Vandaag (donderdag 4 juli 2019) opende La Place officieel de deuren van haar vernieuwde selfservice restaurant in het winkelgebied De Parade in Bergen op Zoom. Wethouder Van der Velden was daar ook bij aanwezig.

Het restaurant ging al eerder open om proef te draaien. Vanaf nu is de zaak officieel open en kunnen bezoekers dagelijks genieten van natuurlijke, dagverse en huisgemaakte producten van La Place. Denk daarbij aan smoothies, sandwiches en salades. Het La Place restaurant biedt plaats aan ruim 166 gasten en beschikt ook over een terras.

Zoals gasten van La Place gewend zijn, bestaat het vernieuwde restaurant in Bergen op Zoom uit een centraal plein met open keuken en diverse kleurrijke marktkramen waar dagelijks de heerlijkste gerechten en dranken vers worden bereid. Professionele medewerkers maken de eigen, unieke recepten van La Place klaar onder de ogen van de klant.

“We kunnen niet wachten om gasten kennis te laten maken het vernieuwde restaurant. Het restaurant is ruim en huiselijk opgezet met zitjes, banken, stoelen en lange tafels, zodat je zowel gezellig met z’n tweeën als met een hele groep terecht kan”, vertelt Mares Beekers, horecamanager bij La Place in Bergen op Zoom. “In het restaurant ervaren klanten écht de smaak van versgemaakt, met nieuwe gerechten als de focaccia avocado en de Dagverse Deals. Ook bekende gerechten als het geliefde broodje kruidenroomkaas zijn natuurlijk beschikbaar in ons restaurant.”

Openingstijden Laplace Bergen op Zoom

  • Maandag 10.00 tot 18.00 uur
  • Dinsdag 10.00 tot 18.00 uur
  • Woensdag 10.00 tot 18.00 uur
  • Donderdag 10.00 tot 21.00 uur
  • Vrijdag 10.00 tot 18.00 uur
  • Zaterdag 10.00 tot 18.00 uur
  • Zondag 12.00 tot 17.00 uur

Reacties