Grensverleggende winkelbeleving en jubileumacties bij TMC Wonen

Foto: TMC

TMC Wonen begon in 1975 als een tapijtzaak in het Zeeuwse Goes en is tegenwoordig uitgegroeid tot een totaal interieurinrichter met vier woonwinkels. Sinds 2001 is TMC te vinden in Bergen op Zoom en heeft dit jaar een complete metamorfose ondergaan.

De heropening van de TMC woonwinkel in Bergen op Zoom zou een groot feest moeten zijn, maar door de corona uitbraak ging de restyling redelijk stilletjes voorbij. Toch is er alle reden voor een feestje. De woonwinkel heeft een complete nieuwe woonbeleving gekregen en er zijn vele maatwerk mogelijkheden toegevoegd. Denk daarbij aan een uitgebreide kastenstudio en een ruime houten vloerenafdeling.

Grensverleggend in winkelbeleving

In de nieuwe woonwinkel zie je duidelijk de drie pijlers van TMC Wonen terug: Persoonlijk, Deskundig, Advies. De medewerkers helpen de klanten graag om hun droominterieur te ontwerpen en te realiseren. Johan Witte Jr., bedrijfsleider bij TMC Bergen op Zoom en mede-eigenaar van TMC, ziet dat de vernieuwde woonwinkel positief wordt ontvangen door de bezoekers. “De woonwinkel is zo ingericht dat we inspireren en verrassende woonideeën laten zien. Onze kracht ligt in het luisteren, adviseren en inspireren, dit combineren we met onze uitgebreide (maatwerk) mogelijkheden. Geen één interieur dat we realiseren is hetzelfde.  We tekenen een interieur en de gekozen producten digitaal in om zo een compleet beeld te krijgen van het nieuwe interieur. Vervolgens komen onze eigen vakmensen het interieur realiseren”, aldus Johan Witte Jr. van TMC.

Jubileumacties

Dat de grensverleggende winkelbeleving een reden is om de vernieuwde woonwinkel te bezoeken, dat staat buiten kijf. Daarnaast is het 45-jarige jubileum nog een goede reden voor een bezoek. Er zijn namelijk drie verrassende jubileumacties voor de klanten.

Horeca-steun-actie

TMC heeft een unieke actie op touw gezet. ‘In deze bijzondere periode beseffen we dat het een moeilijke tijd is voor veel collega-ondernemers. Daar wilde we wat voor betekenen. Uiteindelijk moet je het toch samen doen’. Daarom heeft TMC een horeca steun actie op touw gezet. Iedere klant die meer dan duizend euro besteedt in één van de woonwinkels, krijgt een TMC Horeca Waardebon ter waarde van 75 euro die ingeleverd kan worden bij de lokale horeca. Restaurants die mee willen doen aan de TMC-actie, kunnen zich aanmelden.

Win een gratis Fauteuil

Een andere feestelijke actie in verband met het 45-jarige jubileum is de actie waarbij iedere klant kans maakt op een fraaie prijs. Bezoekers maken kans op een unieke ROM fauteuil. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is een bezoekerskaart invullen in één van de TMC woonwinkels.

Jubileumquiz

Tot slot is er de jubileumquiz. Wil je kans maken op een waarde cheque van €450? Beantwoordt dan zoveel mogelijk vragen goed van de jubileumquiz. Tot en met december wordt er elke maand 1 winnaar bekend gemaakt. 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met TMC.

Reacties