Sfeer voor binnen én buiten bij Fireplace Haarden

Er is bijna niets zo gezellig als een knisperend vlammenspel en de fijne warmte. Al meer dan 30 jaar is Fireplace specialist voor haarden en houtkachels in Bergen op Zoom en omstreken. Bij Fireplace Haarden vind je expertise op het gebied van gas- en elektrische haarden, houtkachels, buitenhaarden en barbecues.

“De warmte is meer dan alleen gezellig en meer dan een bron voor geborgenheid en verbondenheid”, zegt Bas Beerlage van Fireplace. “Het is ook een slimme en moderne oplossing die verstandig met uw middelen en die van de natuur omgaan.”

In de showroom aan de Laan van Everswaard 57-59 in Bergen op Zoom vind je de houtkachels van de Scandinavische topmerken Contura, Morsø en Nordpeis. Deze Scandinavische haarden worden ontworpen en geproduceerd met en door mensen die al jaren ervaring hebben op het gebied van bewust stoken. De houtkachels van Contura, Morsø en Nordpeis zijn gemaakt met oog voor design, voorzien van handige functies en een grote keuzevrijheid. Maar misschien nog wel het belangrijkste: voor mensen die kiezen voor een houtkachel met hun hart én hun hoofd.

Multifunctionele buitenhaarden

Stevig en robuust: dat is de Morsø Living collectie. Gietijzeren buitenhaarden én barbecues in één. Ontworpen door topdesigners, gemaakt in Scandinavië, voorzien van de nieuwste verbrandingstechnieken, multifunctioneel in gebruik én een echt pronkstuk in uw eigen tuin. De haarden uit de Morsø Living collectie kunt u gebruiken als barbecue en daarna opstoken tot heerlijke buitenhaard.

“Onze medewerkers adviseren u graag op het gebied van het aanschaffen, montage en onderhouden van houtkachels en rookkanalen”, zegt Beerlage. De zaak is op werkdagen geopend van half 9 tot half 6. Op vrijdagavond in de winterperiode tot 8 uur en op zaterdag van 9 uur tot half 5.

Reacties