Nieuwe balie bij aanvang kaartverkoop

Foto:

Vandaag (donderdag 17 mei 2018) start om 9 uur de kaartverkoop voor het theaterseizoen 2018-2019 in Bergen op Zoom. Verreweg de meeste theaterbezoekers klikken zelf hun stoel aan op www.demaagd.nl, maar wie liever bij de kassa koopt moet nu naar de Cultuurbalie. Dat meldt CKB De Maagd.

De cultuurbalie is te vinden aan de Steenbergsestraat 6 in Bergen op Zoom. Je kunt er terecht voor info, tickets ook telefonisch, theaterbrochures en o.a. de PODIUMcadeaukaart.

Sinds 1 mei is de Info & Ticket service voor De Maagd verhuisd van het CKB naar de nieuwe Cultuurbalie, Steenbergsestraat 6 (bij VVV Brabantse Wal). Het kaartverkoopnummer blijft gelijk: 0164 280555, maar de openingstijden zijn gewijzigd in: maandag 13:00 – 17:00 en dinsdag tot en met zondag: 11:00 – 17:00. Speciaal voor de start kaartverkoop op donderdag 17 mei is de Cultuurbalie die dag al om 09:00 ’s morgens open en dus ook telefonisch bereikbaar. Je kunt vanaf dat tijdstip ook je theateruitjes voor het nieuwe seizoen online regelen, waarbij je zelf je favoriete stoel aanklikt, op je pc, tablet of mobiele telefoon. Op de dag van de voorstelling blijft het mogelijk om drie kwartier voor aanvang kaarten te kopen aan de zaal. Dit geldt voor De Maagd, CKB Theaterzaal en Hofzaal Markiezenhof.

Het theaterprogramma 2018-2019 biedt voor elk wat wils: cabaret, musical, toneel, muziek, dans, opera, familievoorstellingen, show, theatercolleges en specials (waaronder de première van het nieuwe wielertheater). Alle voorstellingen vind je (veelal met filmpje) op www.demaagd.nl of in het nieuwe theatermagazine dat je gratis ontvangt als je [email protected] mailt en af kunt halen bij de Cultuurbalie.

  • Voor meer info over de voorstellingen en de kaartverkoop, zie www.demaagd.nl

Reacties