Louis Verbraeken uit Bergen op Zoom genomineerd als ‘NGS-masseur van het jaar’.

Het Nederlands Genootschap voor Sportmassage heeft Louis Verbraeken uit Bergen op Zoom genomineerd als NGS-masseur van het jaar, categorie sportmasseur.

Louis is één van de 5 NGS-masseurs die kans maakt op deze titel. Cliënten en collega-masseurs kunnen tot en met 9 september hun stem uitbrengen op www.ngsmassage.nl/stem. Tijdens de NGS Landelijke Kennisdag op zaterdag 29 september 2018 in Ede worden de winnaars bekend gemaakt.

Waarom is de titel in het leven geroepen?

Het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS) is de leden-, branche- en examenorganisatie van voor 5.000 sport-, sportzorg- en wellnessmasseurs in Nederland. De titel NGS-masseur van het jaar is in het leven geroepen om de waardering voor de professionaliteit en het vakmanschap van de NGS-masseur te waarderen en de masseurs te stimuleren verder te gaan op de ingeslagen weg.
Er zijn drie categorie waarin een winnaar wordt gekozen:

  • Sportmasseur
  • Wellnessmasseur
  • Sportzorgmasseur.

Kwaliteit

Iedereen kan en mag zich sport- en/of wellnessmasseur noemen. Het NGS geeft als landelijke branche-organisatie licenties uit die het bewijs zijn van de bekwaam- en bevoegdheid van de masseur. Om de licentie geldig te houden moet een masseur zich blijven scholen. Om er zeker van te zijn dat de NGS-masseur een diploma heeft behaald en zich via bijscholingen up-to-date houdt van de laatste trends en ontwikkelingen bezoek je dus een NGS-masseur.  Vraag hen indien je twijfelt altijd naar hun licentie.
De sportzorgmasseur is gecertificeerd door de Stichting Certificering Actoren in de Sportgezondheidszorg (SCAS). De SCAS is een onafhankelijke organisatie die diverse disciplines binnen de sportzorgketen certificeert.

Reacties