Theo Wingens gemeentesecretaris/algemeen directeur Bergen op Zoom

Foto: Gemeente Bergen op Zoom

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen op Zoom stellen Theo Wingens per 1 augustus 2018 aan als gemeentesecretaris/algemeen directeur van de gemeente Bergen op Zoom.

De gemeentesecretaris is de eerste adviseur van het college en tevens directeur van de ambtelijke organisatie.

De gemeentelijke organisatie is momenteel sterk in ontwikkeling. Dat was voor het college dan ook een belangrijk ijkpunt bij het aanstellen van een nieuwe gemeentesecretaris. “De benoeming van Theo Wingens sluit hierbij volledig aan. De goede elementen uit de ingezette ontwikkeling worden behouden, nieuwe accenten worden toegevoegd.”, aldus wethouder Annette Stinenbosch, wethouder bedrijfsvoering/P&O.

Theo Wingens werkte al bij de gemeente Bergen op Zoom als directeur. Sinds het vertrek van voormalig gemeentesecretaris Lidia Spindler in december 2017 werkte hij als waarnemend gemeentesecretaris/algemeen directeur. Wingens: “Onze mooie gemeente staat voor allerlei uitdagingen en kansen en ik ben blij dat de gemeente Bergen op Zoom in mij de geschikte kandidaat ziet voor de functie van gemeentesecretaris/algemeen directeur om hiermee aan de slag te gaan.”

De gemeenteraad en de ambtelijke organisatie zijn inmiddels geïnformeerd over zijn aanstelling.

Reacties