Record Store Day 2019: Black Box Revelation, De Staat en The Bony King Of Nowhere

Record Store Day 2019, de mooiste dag van het jaar voor elke muziekliefhebber, is dit jaar op zaterdag 13 april.

Overdag haalt de muziekliefhebber zijn geluk op in platenzaak De Waterput met instore-optredens van onder andere Tangerine, De Staat en The Bony King Of Nowhere. Daarnaast verschijnen op die dag exclusieve LP’s en krijg je bij elke aankoop een gratis 7” single van De Staat. Deze dag kan toepasselijk afgesloten worden met een pak goeie Belgische bandjes. Black Box Revelation en The Germans verzorgen de afterparty van Record Store Day in Gebouw-T. De DJ’s van De Waterput zorgen voor de muzikale omlijsting.

Black Box Revelation zijn na tien jaar toe aan hun vierde plaat ‘Tattooed Smiles’. Een steengoed album is het resultaat: krachtig en emotioneel. Daarbij verliezen ze uiteraard hun onnavolgbare sound en gevoel voor old-school Amerikaanse blues niet uit het oog. Het ongrijpbare Belgische kwintet The Germans weet zich sinds 2002 staande te houden op het slappe koord tussen aangenaam banaal en vervelend experimenteel. Einstürzende Neubauten meets Tito Puente. Wees gewaarschuwd, dit wordt een bijzondere show.

De deuren gaan open om 20.30 uur en Black Box Relevation start om 21.00 uur. Kaartjes kosten €15,00 per stuk en zijn te koop via de website van Gebouw-T: www.gebouw-t.nl

Reacties