Hemelvaartsdag: negende editie Op De T Festival

Foto: Carlo van den Heuvel

Op Hemelvaartsdag donderdag 30 mei is het tijd voor Op De T Festival. Het festival is zoals ieder jaar gratis toegankelijk en een echt familiefestival.

Op het Wilhelminaveld in Bergen op Zoom zullen dit jaar optredens plaatsvinden van The Rootsriders, The Juke Joints, The Calicos, Bas de Meijer en The Vision of Johanna.

Traditiegetrouw wordt tijdens Hemelvaartsdag genoten van een lekker drankje, hapje en fijne muziek. Voor iedereen is er wat te doen. Zo kunnen kinderen zich helemaal laten gaan in de kinderhoek terwijl ouders genieten van muziek. Het thema van de kinderhoek is dit jaar: ‘Op de Kinderboerderij’. Kinderen kunnen hier oudhollandse spelletjes spelen en knuffelen met echte boerderijdieren. Er wordt dit jaar ook weer een vintage festivalmarkt georganiseerd. Op deze markt bieden lokale ondernemers allerlei handgemaakte en vintage producten aan.

Chillen

Nieuw dit jaar is een tof programma gericht op jongeren ontwikkeld door Young Creations, het jongerenplatform van Gebouw-T. Zo is er onder andere een chillroom en een ruimte met allerlei games.

Pinnen

Voor het eerst is de helft van de bar PIN Only. Dat betekent dat je zonder consumptiemuntjes met je pinpas bij de bar je drankjes kunt afrekenen. Op deze manier kan je snel en veilig betalen en hoef je niet meer in de rij te staan om muntjes te kopen. Je kunt nog steeds consumptiemuntjes kopen met PIN en cash om je drankjes en eten mee af te rekenen.

Reacties