200Km voor stichting Mano Amica

rechts Gio Cleophas Stichting MANO AMICA links Jeffry Verdult
Foto: MANO AMICA

200 km wandelen voor Stichting MANO AMICA tijdens de vierdaagse van Nijmegen. Van 16 t/m 19 Juli 2019.

Stichting Mano Amica is een kleinschalige organisatie zonder winstoogmerk die hulp aan derden biedt. MANO AMICA staat voor “helpende hand” wat zij doen in de breedste zin des woords wensen na te streven. Extra aandacht gaat uit naar regionale hulpbehoevende projecten die per situatie worden bekeken en afgewogen wat de Stichting MANO AMICA in deze situatie kan betekenen.

Kleinschalige inzet en individuele ondersteuning voor hulpbehoevende situaties hebben de voorkeur voor MANO AMICA daar er reeds vele grote hulporganisaties zijn met een zware overhead aan onkosten en loonkosten.

Jeffry Verdult en Gio Cleophas (bestuurder van stichting Mano Amica) hebben de handen ineen gelagen om aandacht te vragen voor deze mooie stichting. Voor Jeffry Verdult is het niet vreemd om een goed doel te verbinden aan zijn prestaties. Er zijn vele goede doelen, maar voor deze stichting die zich vooral sterk maakt in de Zuidwesthoek, wil Jeffry zich graag extra inzetten. Op deze manier hoopt hij een bijdrage te kunnen leveren om een project te ondersteunen met de ingezamelde gelden.

Graag zou Jeffry zien dat er bedrijven kennis maken met deze stichting zodat er mooie lokale projecten kunnen worden ondersteund. Een kleine gift kan al een groot gevolg geven. Binnenkort start ook een culinair project. Dit zal in de vorm van een MANO-AMICA menu worden gerealiseerd bij een restaurant in Bergen op Zoom, waar men na het bestellen van dat menu, de restaurateur een deel van de opbrengst aan de stichting doneert. Meer informatie hierover volgt spoedig. Voor meer informatie over de stichting kijk dan op www.mano-amica.nl
Doneer en ondersteun Jeffry en het goede doel door middel van uw bijdrage op rekeningnummer NL82 INGB 0006 941222 o.v.v. 200km voor Mano Amica

Reacties