Lacrosse onderdeel van Tempo: nieuwe tenues in gebruik genomen

Foto: Carlijn Musters

Vier jaar na de introductie van lacrosse in deze regio, hebben Ogers Lacrosse hun tenue in gebruik genomen. Tijdens de afgelopen training werd dit uitgereikt aan de spelers.

De kleuren van het tenue representeren het statutair samengaan van lacrosse in Tempo dat nu doorgaat als Mixed Hockey & Lacrosse Club: met een nieuw logo.

Positief

De eerste reacties waren zeer positief. “Echt cool deze kleuren” en “Dit staat me echt heel goed”, werd er direct gereageerd op het uit-tenue. Het uit-tenue is fuchsia(roze) met wit, verwijzend naar de omranding van het nieuwste waterveld van Tempo dat vorig jaar in gebruik werd genomen. “We zijn een aanvulling op hockey-activiteiten van Tempo, dat komt nu terug in de tenues. We kiezen ervoor om een ‘bold statement’ te maken. Lacrosse is een heel toegankelijke en open teamsport. Hoe je dat interpreteert, laat ik aan de lezer over.” Aldus DaniĆ«l Sterenborg die de teamsport naar de regio bracht.

Zomertrainingen

Ogers lacrosse opende eerder alle zomertrainingen. In juni Cort Heyligerskazerne, 30 juni op Fort De Roovere en in juli en augustus op het strand nabij winkelcentrum Het Kompas op de Bergse Plaat. [email protected].

Links

Reacties