Meerdere aanhoudingen dit weekend

Archieffoto van een aanhouding ter illustratie
Foto: Vincent

Dit weekend werden in Bergen op Zoom aanhoudingen verricht voor een auto-inbraak en een mishandeling.

Mishandeling

Agenten hebben een 46-jarige Bergenaar en zijn 43-jarige partner aangehouden. Ze zouden een 35-jarige plaatsgenoot hebben mishandeld aan de Rooseveltlaan.

De mishandeling vond plaats op zaterdagmiddag omstreeks half vier. Een agente zag het in haar vrije tijd gebeuren en greep in. Ze maakte zichzelf kenbaar als politieagent en nam contact op met de meldkamer. Er kwamen andere agenten ter plaatse en zij hielden het duo aan. De mishandelde man heeft aangifte gedaan. Het mogelijke motief zou mogelijk in de persoonlijke sfeer liggen.

Auto-inbraak

Agenten hebben zaterdagavond aan de Ruytershoveweg een 34-jarige Roosendaler opgepakt. Hij zou kort daarvoor aan diezelfde weg in een auto hebben ingebroken.

De politie werd rond half elf uur ingeseind toen een beveiliger de inbraak zag gebeuren. Kort daarna kwamen agenten de verdachte tegen op zijn fiets. Toen ze hem wilde aanhouden voor de inbraak weigerde de man mee te werken. Daarop moesten de dienders geweld gebruiken om hem mee te kunnen nemen naar het politiebureau. De verdachte is ingesloten voor verder onderzoek.

Reacties