Stadsboeremaaltijd met Boerekoolboks van de Gròòtste Boer

Foto: Stichting Vastenavend

Heel het Krabbegat aan de boerekool. Vers van het land, vers van de slager en rechtstreeks van de koe. Alleen het beste is goed genoeg. De Gròòtste Boer komt met een speciale Boeremaaltijd boks. Boerekool met verse worst kun je zelf maken, en laat het goed smaken. Dat meldt Stichting Vastenavend.

De boks is vanaf maandag 25 januari te bestellen via: https://tibbaa.com/order/johveoewpl?lang=nl

En da d’al vanaf één persòòn. De boks wordt zaterdag 13 februari bij u thuis bezorgd. .
Met de Boeremaaltijd-boks haal je niet alleen de beste producten uit de regio in huis maar ook veel leut. Lekker samen de keuken in tijdens het programma ‘Leut in de keuke’ bij Omroep Wana. Samen met de Gròòtste Boer en Steketee boerekool snijden, aardappels schillen, spek uitbakken en verse worst braden. Misschien wel met een lekkere apperitief vóórdat je gaat eten.

Na het programma ‘Leut in de keuke’ schuiven we allemaal aan, aan onze eigen gedekte tafel. Of zit je liever met je bord op schoot? Dat ken ook, éé. Bij Omroep Wana start dan de Stadsboeremaaltijd met onder andere optredens uit de oude doos van Boeremaaltijden, vroeger in de hal van het Stadhuis en tegenwoordig in de Hofzaal van van ’t Markiezenhof. Leutige en verrassende fragmenten die je het gevoel van Vastenavend geven.

Door de lockdown zijn er maar een beperkt aantal veldtekens in kleur. Dat is natuurlijk hartstikke jammer. De gekleurde veldtekens zijn daarom niet los te koop, maar zitten wel exclusief in de Boerenmaaltijd-boks. Naast het veldteken kom je nog méér verrassingen tegen, maar die verklappen we niet. Kijk voor heel de in’oud op: https://tibbaa.com/order/johveoewpl?lang=nl

Reacties