Maikel Boon uit Bergen op Zoom PVV kandidaat voor de Tweede Kamer

Foto: Maikel Boon

Maikel Boon uit Bergen op Zoom is Statenlid voor de PVV in de provincie Noord-Brabant en kandidaat voor de Tweede Kamer, hij staat op plaats 33.

Hij vindt dat Nederland weer een land moet worden met oer-Hollandse gezelligheid en respect voor onze ouderen.

Maikel zegt hier het volgende over:
“Mensen willen in een Nederland willen wonen waar ze weer veilig zijn, een land waar we trots zijn op onze eigen cultuur en ons geen racisme laten aanpraten. Waar goede zorg als nationale topprioriteit wordt gezien. Een land waar we minder van ons inkomen aan belastingen hoeven te betalen omdat we stoppen met de miljardenuitgaven aan het buitenland, de kostbare massa-immigratie en klimaatsubsidies. Een land waar de overheid dienstbaar is aan burgers en geen onschuldige mensen criminaliseert, zoals bij de Toeslagenaffaire. Om dat allemaal voor elkaar te krijgen is lef nodig.

Als Statenlid knok ik om de agrarische gezins- en familiebedrijven in Brabant te behouden.  „De PVV komt op voor de kleinere gezins- en familiebedrijven. De boeren zijn nu meer bezig met de administratie dan met boeren. Er is zoveel onwerkbare regelgeving en elke dag komt daar een nieuw regeltje bij.” Boon zegt wanneer hij een zetel bemachtigd in de Tweede Kamer, dat zijn focus zal liggen op het verminderen van deze regeldruk. Door de veelheid van regels opgestapeld uit Brussel, Den Haag en Den Bosch is het voor boeren welhaast onmogelijk om fatsoenlijk te kunnen ondernemen.
Ik hoop dat de PVV op uw steun kan rekenen op 17 maart. Maak ons zo groot dat andere partijen niet meer om ons heen kunnen. Zodat we kunnen afrekenen met de puinhopen van tien jaar links-liberale afbraak. En geen vreemden worden in ons eigen land.”

 

Aldus Maikel Boon

Reacties