Eeuwenoude scherven moeten kas van in den Scherminckel spekken

Foto:

Stichting in den Scherminckel verkoopt eeuwenoude scherven om de stichtingkas te spekken. Als je scherven wil moet je er snel bij zijn. Bestellen kan tot en met vrijdag.

“Scherven brengen geluk. En laten wij nu toevallig al 50 jaar veel verstand hebben van scherven… van eeuwenoude scherven om precies te zijn! De afgelopen jaren zijn veel van onze publieksactiviteiten niet of beperkt doorgegaan. Ook op dit moment gelden voor de cultuursector nog steeds strenge maatregelen. Stichting In den Scherminckel kan daarom uw hulp goed gebruiken en organiseert een bijzondere en ludieke actie, speciaal voor gelukszoekers!”

“Als scherven geluk brengen, moeten eeuwenoude scherven wel zéér veel geluk brengen. Draagt u onze vrijwilligersstichting en de Archeologie in Bergen op Zoom een warm hart toe en wilt u onze Stichting steunen?  Mis deze kans dan niet en bestel nú een zakje met deze unieke, bijzondere en eeuwenoude gelukscherven voor maar € 5,- per zakje. Vanzelfsprekend ontvangt u bij ieder zakje ook uitleg over de ouderdom van deze scherven. Hoe bijzonder en uniek is het om échte middeleeuwse aardewerk scherven in je bezit te hebben?!  Daarnaast treft u als extraatje in het zakje nog materiaal aan, waarmee u zelf uw eigen miniatuur-opgraving kunt creëren, als een soort miniatuur-Archeologisch ‘doe-het-zelf-pakket’.”

Enkele praktische zaken:

* Schervenzakjes, inclusief materiaal voor een miniatuur-opgraving, kunnen besteld worden via [email protected] t/m vrijdag 28 januari 2022

* Ophalen van de bestelde zakjes kan op zaterdag 29 januari 2022 tussen 14.00 en 16.00 uur bij onze tentoonstelling bij het Archeologisch Depot, Wassenaarstraat 61, Bergen op Zoom

* Bij ophalen is het dragen van een mondkapje verplicht

* Betalen van de zakjes kan contant óf via een (mobiel) betaalverzoek aan onze balie

 

Voor meer informatie en bestellingen: 

[email protected]

www.facebook.com/Scherminckel 

Cookieinstellingen