TechniekHuis wordt Meemakerz

Foto: Alice Potter Stolwerk

Vanaf 1 februari gaat TechniekHuis door onder de naam Meemakerz.

Waar staat Meemakerz voor?

Meemakerz staat voor enthousiast, gedreven, nieuwsgierig, een echte doener of juist een denker. De wereld van de gebouwde omgeving is dan écht iets voor jou. Van de elektro-, installatie monteur tot stukadoor, schilder of juist de sector houtbewerking, samen maak je het. De leerlingen zijn de Makerz van de toekomst dus

“Bouw mee aan de wereld van morgen!”

Wie is meemakerz?

Meemakerz is een samenwerkingsverband tussen vier opleidingsbedrijven, te weten IW Brabant-Zeeland, Bouwmensen Zuidwest, NOA opleidingsbedrijf afbouw Zuidwest en Schildersvakopleiding Zuidwest.

Het doel is het enthousiasmeren van leerlingen voor de gebouwde omgeving. Dit doen ze middels voorlichtingen welke ze geven op VO scholen leerjaar 1 en 2, doe-dagen, Girls’Day, TOP-week en andere nieuwe evenementen die ze nog in petto hebben. Meemakerz heeft 2 vestigingen te weten eentje in Bergen op Zoom en een in Goes.

Waarom deze verandering?

Er ontstond een verwarring bij veel scholen, leerlingen maar ook ouders bij de naam TechniekHuis. In Goes staat natuurlijk een gebouw dat ook het TechniekHuis heet en om het nog ingewikkelder te maken bestaat er ook nog een Huis van de Techniek. Het was voor vele dus niet duidelijk wie wat nou eigenlijk deed. Daarom is besloten om de ‘’afdeling voorlichtingen’’ niet langer de naam TechniekHuis te geven.

Wat gebeurt er nu met het gebouw in Goes?

Helemaal niets! Het gebouw in Goes zal nog steeds dezelfde mooie naam behouden. Er zullen geen veranderingen plaatsvinden in het gebouw en dus blijft het TechniekHuis bestaan.

Benieuwd naar Meemakerz? Check dan de site www.meemakerz.nl.

Cookieinstellingen