Vijftig plus tien gedichten in Droomdicht

Sonn Franken
Sonn Franken
Foto: BoZinBeeld

Zaterdag werd in Den Enghel de gedichtenbundel Droomdicht van Sonn Franken gepresenteerd.

Deze middag in Den Enghel werd gepresenteerd door Henk Witjes. In zijn toespraak, die uiteraard ook over Droomdicht ging, ging Henk ook nog in op het feit dat het Nederlandse woord VER, als vervoeging in andere woorden, zo vaak in de Nederlandse taal terug te vinden is.

Een andere vaste gast bij boekpresentaties van Sonn Franken, Marc Kerkhofs, kon voor het eerst niet aanwezig zijn bij deze presentatie maar had wel een videoboodschap gestuurd.

Sonn zelf hield ook een kleine presentatie waarbij het memoreerde dat hij nu tien jaar schrijver was en dat zijn boeken, veertien titels ondertussen, niet alleen in Nederland en andere Europese landen in de winkel liggen maar zelf in Mexico, de Verenigde Staten, Australië, Canada en Curaçao.

De bundel Droomdicht bevat vijftig plus tien gedichten met afbeeldingen. De afbeeldingen uit de buncel waren in A3 formaat te zien in de grote zaal van Den Enghel. Later op de middag werden de afbeeldingen geveild voor het goede doel.

Droomdicht is verkrijgbaar via Uitgeverij Boekenindustrie (www.boekenindustrie.nl) , elke site of boekenwinkel in Nederland en België, of bij Sonn Franken zelf ([email protected]) .

Cookieinstellingen