De Foodstoet wordt een culinaire wereldreis in het park

De tweede editie van De Foodstoet in Bergen op Zoom belooft een culinaire wereldreis te worden met ruim dertig foodtrucks en vele bands.

“We hebben na een goede editie vorig jaar veel zin in de tweede editie”, zegt Maarten Rikken van de Foodstoet. Het foodtruck evenement is verhuisd van het Anton van Duinkerkenpark naar het park Kijk in de pot. “We hebben hierdoor de mogelijkheid om meer uit te pakken. Het deelnemersveld is nog gevarieerder, want inhoudt dat er geen twee foodtrucks zijn die hetzelfde aanbieden. Er is van alles, van Surinaams eten tot Sushi”, vertelt Rikken. Dit jaar zijn er 33 foodtrucks present, zes meer dan vorig jaar.

Een greep uit de deelnemende foodtrucks:

  • Pachamamma (Sushi)
  • Happy Chimney
  • Pazza Foodtruck
  • Piepers en Pickels
  • De Oesterkraker
  • Sateboss
  • Vlalala
  • Hungry Jeck

Zintuigen

Volgens de organisatie blijft het niet bij een culinaire belevenis. Ook de andere zintuigen worden geprikkeld met onder meer The Blackbox (“Waanzinnige smaakbeleving met licht en geluid”), clinics over buitenkoken en -grillen en een uitgebreid podiumprogramma.

Kinderen

Ook aan de kinderen is gedacht. Vorig jaar was er een kidszonde voor kinderen tot en met twaalf jaar oud waar kinderen konden knutselen. Dit jaar is er ook een zone voor kinderen die ouder zijn, en liever pannavoetbal of sumoworstelen spelen.

Vrijdag

Op vrijdag 1 september 2017 is de foodstoet te bezoeken tussen 15.00 en 23.00 uur. Woodworks en The Bonaparties zorgen voor de muzikale omlijsting van de avond.

Zaterdag

Zaterdag 2 september staan de foodtrucks om 12.00 uur voor je klaar. Je kunt dan culinair en muzikaal genieten tot 23.00 uur. Op het podium staan Lemon Brass, Ohno Jazzband, Greenlight en Lijn 7.

Zondag

Op de derde dag van het festival zorgen Woodworks, Tassa Belinfante, Schrobbeler Live en Angelo & Friends voor de muziek. Het evenement is op deze zondag geopend van 12:00 tot 21:00 uur. De Foodstoet is een evenement van Pazza Italiano en Het Creatie Depot.

 

 

Reacties