Breda International Airport 13 november in het teken van duurzaam ondernemen

Foto: winstdoorduurzaamheid.nl

Op 13 november 2017 staat Breda International Airport opnieuw in het teken van Duurzaamheid, hier vindt het congres Winst door Duurzaamheid plaats.

Het doel van het congres is de deelnemers te informeren, enthousiasmeren en te motiveren om stappen te zetten naar een schoon, duurzaam en veilig West-Brabant. Bezoekers worden aangezet om hier een bijdrage aan te leven. “Alleen samen kan er namelijk richting gegeven worden aan de gewenste ‘next economy’. Met het congres krijgt de regio West-Brabant een impuls. Hierbij gaat het niet alleen om de economische kansen op het vlak van logistiek, maintenance en talloze nieuwe ontwikkelingen, maar ook om de mensen in de regio zelf. En daarbij speelt het begrip duurzaamheid een belangrijke rol”, aldus de organisatie.

Programma

Wat kunt u verwachten van dit evenement:

  • Jan Peter Balkenende opent de dag.
  • Jort Kelder interviewt koplopers op gebied van duurzaamheid.
  • Groene Pluim uitreiking door de BZW (VNO-NCW)
  • Duurzame bedrijvenmarkt
  • Ronde tafel gesprek met duurzame ondernemers
  • Presentatie

Organisatie

Het congres Winst door Duurzaamheid is tot stand gekomen door de samenwerking tussen de gemeenten Bergen op Zoom, Breda en Roosendaal, de provincie Noord-Brabant en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Ook de Brabantse-Zeeuwse Werkgeversvereniging en de Regio West-Brabant hebben inhoudelijk een bijdrage geleverd aan het congres.

Reacties