De Dijk weer terug op het podium bij Gebouw-T

Donderdag 19 oktober staat de Dijk in Gebouw-T, Bergen op Zoom. Na 36 jaar staan deze mannen nog steeds op het podium en zijn bekend van onder andere “Bloedend Hart”, “Dansen op de Vulkaan” en “Mag Het Licht Uit”.

De Dijk begon in 1981 en bracht hun eerste album uit in 1982. De band bestaande uit Huub van der Lubbe (zang), Antonie Broek (drums), Nico Arzbach (gitaar), Hans van der Lubbe (bas), Pim Kops (toetsen) en Jelle Broek (gitaar) ontving de laatste jaren muziekprijzen als de Edison Oeuvreprijs en de Popprijs. Ook had de band veel singles en albums in de top 100 staan.

In maart 2017 bracht de Dijk het album “Groef” uit, een album vol klassiekers, minder bekende nummers en twee nieuwe liedjes die anders klinken dan voorheen. De band wilde na 36 jaar klein en verstild spelen op het theaterpodium. Na een succesvolle theatertour keert De Dijk weer terug naar Gebouw-T, ze stonden de afgelopen jaren ook al op het podium.

De zaal opent op 19 oktober om 19:30 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor €28,50 via de website van Gebouw-T, www.gebouw-t.nl.