Conny en Mark zamelen in Halsteren spullen voor Oekraïne in

Foto:

Conny Steketee en Mark van Doorn uit Halsteren zagen met leden ogen aan dat er geen inzamellocatie was in Halsteren en zeer weinig in bergen op zoom. Ze hebben er spontaan één opgestart. “We krijgen zelfs spullen uit Zevenbergen.”

Rolstoel, rollator, injectienaalden, spuiten. Waar mensen het vandaan halen weten de initiatiefnemers niet. “Maar het is hartverwarmend om dit te mogen inzamelen, door te sturen naar Tholen, waar elke dag een vrachtwagen vertrekt’, zegt het stel.

Ook hartverwarmend: in Halsteren is een groep mensen spontaan bijeen gekomen om straks, als er huizen door woningbouwvereniging vrij worden gegeven, deze in te richten en schoon te maken. “Daar hebben mijn man en zich ook voor opgegeven”, zeggen Conny Steketee en Mark van Doorn.

Mensen die de actie willen ondersteunen om op die manier de mensen in Oekraïne te helpen kunnen spullen die ze willen doneren brengen naar het huis van Conny Steketee en Mark van Doorn aan de Noorderkreekweg 2 in Halsteren. Vooraf bellen of appen is raadzaam: 0654614253 of 0630441122. Naast etenswaren zijn jassen, medicijnen en producten voor persoonlijke hygiëne welkom.

Cookieinstellingen