Parkinson Café West-Brabant: Bewegen op Muziek

Foto:

Op donderdag 2 september is er weer een nieuw Parkinson Café. Dit keer behandelen wordt het volgende onderwerp behandeld: Bewegen op Muziek met Parkinson. Dat meldtParkinson Café West-Brabant.

Voldoende beweging is belangrijk voor lichaam en geest. Muziek nodigt uit tot bewegen en maakt bewegen gemakkelijker. Tony Verkamer, bewegingsagoog, laat u ervaren wat bewegen op muziek voor u kan betekenen.

Het Parkinson Café West-Brabant vindt elke eerste donderdag van de maand plaats in het Dorpshuis De Schalm, Herelsestraat 100 in Heerle. De Schalm is gevestigd in de Gertrudiskerk, de ingang bevindt zich in de Herelsestraat. De inloop is vanaf 13.30 uur. Het Parkinson Café start om 14.00 uur tot 16.00 uur. In de omgeving kunt u gratis parkeren.

Parkinson Café West-Brabant is een initiatief van het samenwerkingsverband van TWB Thuiszorg met Aandacht, Groenhuysen, Surplus Zorg, Bravis Ziekenhuis, tanteLouise, Van Broekhoven Fysiotherapie, ParkinsonNet Roosendaal, ParkinsonNet Bergen op Zoom en de Parkinson Vereniging.

Reacties