A58: Avond- en nachtafsluitingen ter hoogte van Roosendaal (richting Breda); 10-12 december

Foto:

Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit aan de A58. Hierdoor is afrit (24) Roosendaal van de A58 komende vanuit Bergen op Zoom in de richting van Breda afgesloten van maandag 10 december 21.00 uur tot dinsdag 11 december 05.00 uur.

Daarnaast is de hoofdrijbaan van de A58 afgesloten tussen af- en oprit (24) Roosendaal komende vanuit Bergen op Zoom in de richting van Breda van dinsdag 11 december 21.00 tot woensdag 12 december 05.00 uur. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 10 minuten.

Afsluitingen

A58 afrit (24) Roosendaal komende vanuit Bergen op Zoom in de richting van Breda
+ Maandag 10 december 21.00 uur tot dinsdag 11 december 05.00 uur.

A58 hoofdrijbaan tussen af- en oprit (24) Roosendaal komende vanuit Bergen op Zoom in de richting van Breda
+ Dinsdag 11 december 21.00 uur tot woensdag 12 december 05.00 uur.

Omleidingsroutes

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze werkzaamheden betreffen onderhoudswerkzaamheden die horen tot het Variabel Onderhoudscontract dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina van de geplande werkzaamheden: www.rijkswaterstaat.nl/werkzaamheden.

U kunt ook bellen met de gratis Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002.

Reacties