Parkinson Café West-Brabant: Slikstoornissen en Parkinson

Foto:

Op donderdag 7 oktober is er weer een nieuw Parkinson Café West-Brabant. Dit keer is het onderwerp: Slikstoornissen en Parkinson.

Logopedisten Dominique van Oosterbos en Annelies van Diepen gaan met u in gesprek over dit onderwerp en laten stukjes zien van de aflevering van Parkinson TV: Slikstoornissen en Parkinson.

Waar en wanneer?

Het Parkinson Café West-Brabant vindt elke eerste donderdag van de maand plaats in het Dorpshuis De Schalm, Herelsestraat 100 in Heerle. De Schalm is gevestigd in de Gertrudiskerk, de ingang bevindt zich in de Herelsestraat. U bent van harte welkom. De inloop is vanaf 13.30 uur. Het Parkinson Café start om 14.00 uur tot 16.00 uur. In de omgeving kunt u gratis parkeren.

Over Parkinson Café West-Brabant

Het Parkinson Café West-Brabant is een informeel trefpunt voor mensen met de ziekte van Parkinson, hun familieleden en andere direct betrokkenen. Het geeft hen de gelegenheid om in ongedwongen sfeer ervaringen en kennis met elkaar te delen. Daarnaast krijgen zij er informatie over de behandelmogelijkheden en de gevolgen van de ziekte van Parkinson. Ook is er veel aandacht voor meer praktische zaken. En regelmatig worden deskundigen uitgenodigd om een voordracht te houden.

Samenwerkingsverband

Parkinson Café West-Brabant is een initiatief van het samenwerkingsverband van Thuiszorg West-Brabant, Groenhuysen, Surplus Zorg, Bravis Ziekenhuis, tanteLouise, Van Broekhoven Fysiotherapie, ParkinsonNet Roosendaal, ParkinsonNet Bergen op Zoom en de Parkinson Vereniging.

Reacties