Skyline van Bergen op Zoom op verkiezingsborden in Rotterdam

Foto: CDA Bergen op Zoom

CDA Rotterdam heeft per abuis het Markiezenhof, de Peperbus (Sint-Gertrudiskerk) en de Pompejus toren op hun verkiezingsposters.

Op 14 maart gaan de gemeenteraadsverkiezingen van start en dat betekent dat er op dit moment druk campagne wordt gevoerd door het hele land. Op verschillende plekken staan gemeentelijke borden met de verschillende partijen afgebeeld.

Groen logo met de skyline van Bergen op Zoom

In Bergen op Zoom heeft het CDA gekozen voor een groen logo met de skyline van Bergen op Zoom. Op de poster is het Markiezenhof, de Peperbus (Sint-Gertrudiskerk) en de Pompejus toren in Halsteren te zien.
Dat is opzich niet zo bijzonder maar dat dit logo ook in Rotterdam te zien is, dat is het wel.

Niet de Erasmusbrug maar de Peperbus

Op de verkiezingsposters van het CDA in Rotterdam prijkt niet de Erasmusbrug of de Euromast op de posters, maar toch echt het Markiezenhof, de Peperbus en de Pompejus toren uit Bergen op Zoom.
Zo krijgt onbedoeld de verkiezingsstrijd in Rotterdam tóch een Bergs tintje. CDA Rotterdam bevestigt dat het klopt en geen grap is.

Foutje proberen stil te houden

Er is daar iets mis gegaan, maar het was helaas niet meer terug te draaien. Men heeft nog geprobeerd het stil te houden, maar intussen is er al veel over gesproken.
Voor de afdeling in Rotterdam is dit niet leuk natuurlijk. Maar stiekem vindt het CDA Bergen op Zoom het wel grappig en zijn ze toch wel een beetje trots.

Cookieinstellingen