Circus met dieren in Hoogerheide

Na voorstellingen in het Zeeuwse Serooskerke en Wemeldinge is Circus Renz International deze week in Hoogerheide geland.

De geel met blauwe tent staat op het evenemententerrein langs de Scheldeweg in Hoogerheide. Naast de tent staat er rij met trucks in dezelfde kleur als de tent. De dieren hebben op het veld ruimte om te grazen. Er zijn onder meer paarden, kamelen en runderen te zien. Ook het geluid van een krijsende Ara is niet te missen.

Het Circus Renz International is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de grotere circusondernemingen in Nederland. Dit jaar bestaan het circus175 jaar. “Het circus biedt een international top-programma met artiesten uit heel Europa en natuurlijk ontbreken ook de dieren niet in ons programma. De dieren-acts die u in ons circus ziet voldoen aan alle eisen en regelgevingen die op dit moment gelden”, verzekert de directie van het circus. Het circus kan per voorstelling 700 personen huisvesten.

De voorstellingen gaan van start op vrijdag 1 september. Er staan tien shows op het programma tot en met 10 september 2017.

 

Reacties