Nederlandse en Belgische fanfares op het Jordaensplein in Putte (Video)

De Putse entertainer Ron van Hoof presenteerde de derde Muziekmiddag op het Jordaensplein met drie fanfares en de zangeressen Mandy en Patty.

Muziekmiddag Putte

Het Jordaensplein in Putte

Waren het de twee voorgaande jaren Shanti koren die optraden op de door Dorpsplatform Putte georganiseerde muziekmiddag, dit jaar betraden drie fanfares het podium. Bovendien verzorgden de zangeressen Mandy & Patty v.d. Poel een muzikaal intermezzo voor en tussen de fanfares.

Rita van Gaal, één van de organisatoren, vertelde dat het de eerste keer was dat de muziekmiddag op zaterdag werd gehouden. Qua weer was de gok in ieder geval geslaagd en ook wat publiek betreft viel er niet te klagen want het was weer gezellig druk.

Mandy & Patty

Terwijl de eerste fanfare zich klaarmaakte voor hun concert begon de middag met een optreden van Mandy & Patty, twee zussen uit Putte.

Muziekmiddag Putte

Mandy & Patty

Na hun eerste optreden kondigde presentator Ron van Hoof de eerste fanfare aan, Fanfare “De Volharding” uit Putte onder leiding van dirigent Pierre van Broekhoven.

Muziekmiddag Putte

Ron van Hoof

De Volharding

Het concert van De Volharding begon met ‘Paso Doble’ uit ‘Tapas de Cocina. Totaal speelden zij tien stukken, waaronder ‘Tequini’ met solist mark Roozeboom en ‘Aranjuez Mon Amour’ met soliste Lilian Feijen.

Muziekmiddag Putte

Muzikanten en dirigent van De Volharding

Verbroedering Putte en De verbroedering van Zandvliet

De tweede fanfare die optrad was de Koninklijke Fanfare “Verbroedering Putte” met als dirigent Michel Hectors. De derde en laatste fanfare was Koninklijke Fanfare “De verbroedering van Zandvliet” onder leiding van Rudi Versweyveld.

Video impressie

 

Reacties