Eerste inwoners uit Bergen op Zoom maken gebruik van glasvezel

Foto: kpn

Op 23 september 2019 is Atletiekvereniging SPADO aan de Beukenlaan 16 in Bergen op Zoom als één van de eerste woningen aangesloten op het glasvezelnetwerk van KPN NetwerkNL. De vereniging maakt nu als een van de eersten in de wijk gebruik van de eigen glasvezelverbinding.

Atletiekvereniging SPADO geniet nu van de vele voordelen van glasvezel. Zij hebben namelijk gekozen voor een glasvezelabonnement bij één van de providers die diensten leveren op het glasvezelnetwerk. Voor de vereniging was de keuze voor glasvezel snel gemaakt. “Atletiekvereniging SPADO maakt zich klaar voor de toekomst, zo is wel te zien aan de vernieuwing van de atletiekbaan op sportpark Rozenoord. Glasvezel van KPN stelt ons in staat om uitslagen van wedstrijden in real-time online te zetten voor onze atleten en hun supporters. SPADO heeft de ambitie om toekomstige Nederlandse Kampioenschappen te organiseren, de mogelijkheden van glasvezel houden ons en de bezoekers dan in de lucht”, aldus voorzitter Jacques van Gool.

Glasvezelaansluitpunt in de woning

Alle huishoudens in het aansluitgebied van Bergen op Zoom Oost krijgen een afspraakvoorstel voor de installatie van hun eigen glasvezelaansluitpunt. Als het glasvezelaansluitpunt door KPN NetwerkNL in de woning is geïnstalleerd, kunnen inwoners in de meeste gevallen direct gebruikmaken van hun glasvezelabonnement.

Aanleg glasvezel bij hoogbouw
Omdat voor hoogbouwcomplexen een andere techniek nodig is, worden al deze woningen in een later stadium tegelijk aangesloten. Daardoor verloopt de aanleg soepel en snel. De bewoners worden op tijd geïnformeerd over de exacte planning en werkzaamheden.

Meer informatie

Inwoners kunnen iedere donderdag voor alle vragen over de aanleg, planning, voordelen en de verschillende abonnementen terecht in het glasvezelinformatiepunt op de weekmarkt in Bergen op Zoom.

Reacties