Tot 1 september geen voorstellingen bij Podium Kloosterhof

Foto: Jan Krijtenburg

In de persconferentie van dinsdag 21 april heeft het kabinet aangegeven dat alle evenementen en dus ook voorstellingen bij Podium Kloosterhof, worden afgelast tot 1 september 2020.

Deze aanvullende maatregel is nodig om ervoor te zorgen dat zo veel mogelijk mensen gezond blijven.

Wat betekent dit voor u?

Hebt u bij Podium Kloosterhof kaarten gekocht voor een voorstelling die is geannuleerd? Dan hoeft u op dit moment niets te doen. Het theater zoekt nieuwe data voor voorstellingen die nu geen doorgang kunnen vinden. Kan een voorstelling niet worden verplaatst of kunt u zelf niet op de alternatieve datum, dan krijgt u het aankoopbedrag van uw kaarten terug in de vorm van een voucher. Wilt of kunt u geen gebruik maken van een tegoedbon, dan kunt u later alsnog uw geld terugvragen.

U krijgt persoonlijk bericht

Pas wanneer definitief bekend is dat de voorstellingen weer mogen beginnen, zal Podium Kloosterhof per afgelaste voorstelling via de e-mail of telefoon persoonlijk contact met u opnemen om de nieuwe datum te communiceren.
Hebt u kaarten in de foyer van MFC Kloosterhof gekocht, dan heeft Podium Kloosterhof geen gegevens van u. Neemt u in dat geval zelf contact op met het secretariaat. Dat kan via de mail ([email protected]) of telefoon (0164-620221). Als u doorgeeft voor welke voorstelling(en) u kaarten hebt gekocht, kan het theater u op de hoogte houden van alle ontwikkelingen.

Het nieuwe theaterseizoen

De vrijwilligers van Podium Kloosterhof wachten verdere mededelingen van het kabinet af en hopen dat zij u in september weer mogen verwelkomen. Dan zal ook bekend zijn op welke manier zij u mogen ontvangen. Marinell Bruys, voorzitter van Podium Kloosterhof, besluit met de woorden: ‘Laten we ons verheugen op het eerste applaus dat straks weer gaat klinken in Podium Kloosterhof. Zorg goed voor uzelf en voor elkaar.’

Reacties