Automobilist in gestolen auto gearresteerd in Hoogerheide

Foto: Jan Krijtenburg

Op de Huijbergseweg in Hoogerheide is zaterdagavond een automobilist gearresteerd in een auto die vermoedelijk was gestolen.

Gestolen

Rond kwart over zeven zaterdagavond zagen agenten een auto rijden, welke vermoedelijk gestolen was. De auto en de bestuurder werden op de Huijbergseweg gecontroleerd. De twee├źntwintig jarige bestuurder uit Halsteren had een bolletje coca├»ne bij zich. Deze werd in beslag genomen.

De man werd aangehouden en voor verder onderzoek meegenomen naar het politiebureau. Hier werd een speekseltest uitgevoerd, waaruit bleek dat hij drugs had gebruikt. Van hem is een bloedproef afgenomen. De uitslag is over ongeveer twee weken bekend.

Rechtmatige eigenaar

De man werd voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Hij is zondag verhoord en mocht ’s middags het cellencomplex verlaten. Hij kreeg een dagvaarding voor een rechtszaak. De auto is vermoedelijk gestolen. Hiervan is op 7 januari aangifte gedaan. Deze zaak wordt verder uitgezocht. De auto is door een bergingsbedrijf opgehaald en wordt aan de rechtmatige eigenaar overgedragen.

Aldus politie Zeeland-West-Brabant

Reacties