Dronken bestuurder veroorzaakt aanrijdingen

Foto: Vincent Krijtenburg

Drie meisjes en een baby bij Ossendrecht gewond bij een aanrijding door een 42-jarige dronken bestuurder .

Bestuurder onder invloed

De politie arresteerde zaterdagmiddag rond kwart over vijf op de Putseweg bij Ossendrecht een 42-jarige bestuurder, omdat hij verdacht wordt van het veroorzaken van een ongeval. Hij reed onder invloed.

De verdachte en een 28-jarige tegenligger passeerden in de Putseweg kort voor het ongeval bij de wegversmalling aan de grens van het dorp. De autospiegels raakten elkaar en de spiegel van de auto van de vrouw brak af. De verdachte reed vermoedelijk slingerend en met hoge snelheid door.

Op een stilstaande auto

Nabij de Pannenhoef botste de verdachte rond vijf uur op een stilstaande auto voor hem. De auto stond stil, omdat de 44-jarige bestuurder uit Putte wachtte om linksaf te kunnen slaan. Drie meisjes uit deze auto zijn voor medische zorg naar het ziekenhuis gebracht. Door de klap komt de auto op de andere rijstrook terecht. Een 35-jarige tegenligger uit Hoogerheide week voor de auto op zijn rijbaan uit en zijn auto belandde op de zijkant. Een baby uit deze auto is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Niemand is levensgevaarlijk gewond.

Wegrijden na ongeval

De verdachte wilde na het ongeval alsnog wegrijden, maar de politie hield hem aan. Hij blies 1420 ugl en hij had geen geldig rijbewijs. De verdachte zonder woon- en verblijfplaats zit nog vast voor onderzoek.

Aldus de politie

Cookieinstellingen