PVV kandidatenlijst voor de Provinciale Statenverkiezingen 2023

Foto: Jan Krijtenburg

Twee inwoners van Bergen op Zoom op de PVV kandidatenlijst voor de Provinciale Statenverkiezingen 2023.

Provinciale Statenverkiezingen

De PVV Noord-Brabant heeft vandaag de kandidatenlijst voor de Provinciale Statenverkiezingen van 15 maart 2023 bekendgemaakt. Huidige fractievoorzitter Alexander van Hattem is daarbij aangewezen als lijsttrekker. De lijst bestaat verder uit vertrouwde maar ook enkele nieuwe namen.
Op de lijst staan twee kandidaten uit Bergen op Zoom, Maikel Boon en Rachel van Meetelen.

De kandidaten

Alle Brabantse PVV kandidaten (en hun woonplaats):

1. Alexander van Hattem (Vinkel)
2. Maikel Boon (Bergen op Zoom)
3. Patricia van der Kammen (Riel)
4. Tjerk Langman (Eindhoven)
5. Boy Sluiters (Steenbergen)
6. Jolanda van den Boogaard (Tilburg)
7. Rachel van Meetelen (Bergen op Zoom)
8. Eric Esser (‘s-Hertogenbosch)
9. André Hof (Helmond)
10. Lambert van Griensven (Nuland)
11. Anita Hendriks (Andel)

Stevige campagne

Het is een geweldig team waarmee we een stevige campagne zullen gaan voeren en de komende vier jaar ook weer een duidelijk PVV-geluid willen laten horen in de Brabantse Staten. Bovendien moeten Rutte en Kaag hun meerderheid in de Eerste Kamer verliezen. Door op 15 maart op de PVV te stemmen kan de burger hen wegsturen!“, aldus lijsttrekker Van Hattem.

Het nieuwe verkiezingsprogramma

Verder maakt de PVV Noord-Brabant het nieuwe verkiezingsprogramma bekend. Met de titel ‘Brabant weer leefbaar: Onze beurzen vol, onze grenzen dicht’ is duidelijk waar voor de PVV Noord-Brabant de prioriteiten liggen. “Een leefbaar en herkenbaar Brabant waar ónze Brabantse burgers en boeren weer op één staan en waar geen ruimte is voor onzinnige stikstofmaatregelen, nieuwe windmolenparken en asielzoekerscentra. De beurzen van onze Brabanders moeten weer vol zijn, door de lasten te verlagen en te stoppen met onbetaalbare klimaatdoelen en prestigeprojecten”, daar wil de PVV volgens lijsttrekker Van Hattem vooral op gaan inzetten.

Links

Cookieinstellingen