9 December, O’Dreams met ‘Dublin’ bij Podium Kloosterhof

Op zaterdag 9 december neemt O’Dreams het publiek bij Podium Kloosterhof in Hoogerheide mee door de straten van het Ierse Dublin.

De bruisende hoofdstad van Ierland

O’Dreams struint door Dublin en neemt het publiek mee in de bruisende hoofdstad van Ierland. Langs iconische plekken waarachter bijzondere muzikale verhalen schuilgaan. Verhalen over de inwoners van Dublin. Maar óók over de vele avonturen die de muzikanten er zelf beleven.

Het drietal doorkruist de drukke straten van Dublin en verdwaalt in donkere stegen. Samen ontrafelen ze het onstuimige leven van beroemde Ierse muzikanten en vreemde kostgangers. De band speelt op straat en strijkt neer langs de oevers van The Liffey. Tijdens een eindeloos lijkende tocht langs oude Ierse pubs laven de drie zich aan Guinness, whiskey en weemoedige verhalen.

Legendarische songs

O’Dreams zingt en speelt legendarische songs die onlosmakelijk verbonden zijn met de Ierse hoofdstad. Luister ademloos naar prachtige, driestemmig gezongen ballads. Ga ten onder in een opwindende roes van Ierse humor en vrolijkheid. En doe mee aan de hilarische pubquiz waar uw kennis over Dublin wordt getest.

O’Dreams is een Iers/Nederlands klasse trio dat oprecht, ontroerend en opzwepend is en het publiek met rijke anekdotes, eerlijke scherpte en heerlijke humor werkelijk weet te raken. Dublin is een uiterst boeiende, vermakelijke ode aan de Ierse hoofdstad. Het is dé voorstelling die liefhebbers van Ierland, Ierse muziek en fenomenale verhalen niet mogen missen.

O’Dreams

Danny Guinan: zang, gitaar
John Flierman: zang, gitaar, bouzouki, bodhran
Ed Veltrop: zang, accordeon, piano, toetsen

Praktische informatie

Datum: 9 december 2023
Tijd: 20:15 uur
Toegang: € 20,00 (inclusief een pauzedrankje)
Kaarten: www.podiumkloosterhof.nl
Telefonische informatie: 0164-620221
Locatie: MFC Kloosterhof, Huijbergseweg 3b Hoogerheide
Website O’Dreams: www.odreams.nl

Cookieinstellingen