Beelden van de overvaller van cafetaria ’t Singeltje

Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt aandacht aan de overval op de cafetaria aan de Noordsingel in Bergen op Zoom. De eigenaresse van een cafetaria aan de Noordsingel werd donderdag 27 mei 2021 om 14.25 uur uur overvallen. Er zijn beelden van de vermoedelijke dader.

Op de website van het AVRO TROS-programma staat dat de man net even de deur uit was en de vrouw er even alleen stond. Toen werd werd de eigenares van de cafetaria overvallen. Rond 14.25 uur op donderdag 27 mei 2021 bedreigde een vrij kleine man haar met een mes. Even later fietste hij ervandoor met het geld uit de kassa.

“Er zijn geen beelden van de overval, maar wel is vastgelegd hoe de vermoedelijke dader om de hoek over de Minderbroederstraat fietst – eerst richting de cafetaria en ruim twee minuten later erbij vandaan.”

Kenmerken dader

“De kenmerken van de man op de beelden komen overeen met de beschrijving die het slachtoffer gaf van haar belager. Het gaat om een man van nog geen 1.70 meter lang wiens leeftijd ze niet goed kon inschatten.
Hij had een spijkerbroek en een donkerblauw jack aan en droeg over zijn hoofd een grijze capuchon. Daarnaast had hij een blauwe rugzak bij zich en een plastic tas van de Aldi. Die laatste is op weg naar de cafetaria niet op de beelden te zien, maar tijdens de vlucht wél.”

Vouwmes en lage stem

“Het slachtoffer wist ook nog te vertellen dat het wapen dat de overvaller gebruikte een vouwmes was. Het weinige dat de man sprak, deed hij met een opvallend lage stem. De fiets waarop hij reed, was een zwarte opoefiets met voorop een bagagerek.
Mogelijk zetten deze feiten iemand aan het denken. Heeft u een idee wie de man kan zijn, geef het door aan de politie. Dat mag als dat voor u beter voelt ook anoniem.”

Reacties