Voorstellingen bij CKB De Maagd in Bergen op Zoom

Bij CKB De Maagd
Foto:

Ali B met ‘Koorts!’ op 1 maart, Crazy Pianos met de 10-jarige jubileumtour op 2 maart en Nathalie Baartman met ‘Voest’ op 3 maart, bij CKB De Maagd.

 

Ali B met ‘Koorts!’

Deze voorstelling was verplaatst van 17 januari.
Ali steekt de thermometer in de bilspleet van de Nederlandse maatschappij en de temperatuur stijgt tot een kookpunt in deze cabaretshow.

Dat Ali B naast rapper, jurylid bij The Voice en gevierd TV-programmamaker ook als theaterman stevig aan de weg timmert, zal niet veel mensen zijn ontgaan. Want ga maar na: in 2012 won hij met Ali B geeft antwoord de Neerlands Hoop prijs, werd hij voor Ali B beken(d)t genomineerd voor de Poelifinario en prees Matthijs van Nieuwkerk zijn laatste programma Je suis Ali de hemel in als ‘…misschien wel de belangrijkste theatervoorstelling van het seizoen’.

En Ali is nog lang niet uitgepraat. Ook komend seizoen zijn er talloze onderwerpen waar hij zijn licht op wil laten schijnen. Daarbij wint zijn optimisme het nog altijd van zijn bezorgdheid. Of zoals hij het zelf bijna Cruijffiaans formuleert: ‘Zelfs als het mis gaat, komt het goed.’

Nederland is misschien niet ziek maar heeft wel koorts. Het verhitte debat doet de temperatuur hoog oplopen en af en toe naderen we het kookpunt. Maar koorts is ook het begin van genezing. Van opwinding. Van nieuwe kansen. Nu de verkiezingskoorts een beetje is gezakt, steekt Ali zijn thermometer in de bilspleet van de Nederlandse maatschappij en meet de temperatuur. Bent u benieuwd naar de uitslag? Kom dan op consult in een theater bij u in de buurt.

Datum: donderdag 1 maart 2018
Locatie: Grote zaal in theater De Maagd, Grote Markt 32, Bergen op Zoom
Aanvang: 20:00u
Toegang: € 24.25 / € 21.75 / € 15.75 / CJP: € 21.75

 

Crazy Pianos met de 10-jarige jubileumtour

Met twee brandweerrode piano’s, een swingende band, de grootste hits allertijden en een flinke dosis humor zetten Crazy Pianos elke zaal op zijn kop.

Crazy Pianos weten als geen ander hoe ze een zaal op zijn kop kunnen zetten. De zingende, swingende, uitdagende, humoristische muzikanten op de drum, saxofoon en brandweerrode piano’s maken er weer een muzikale rollercoaster van. Komend seizoen vieren ze hun 10-jarig bestaan in het theater en verzamelen hiervoor de aller- aller- allergrootste hits. Ze komen met een spetterend nieuw jubileumprogramma. Een spectaculaire show waarbij stilzitten echt onmogelijk is. Een muzikaal hoogstandje geschikt voor jong en oud, als je maar van muziek houdt!

Datum: vrijdag 2 maart 2018
Locatie: Grote zaal in theater De Maagd, Grote Markt 32, Bergen op Zoom
Aanvang: 20:00u
Toegang: € 29.25 / € 26.75 / € 19.25 / CJP: € 26.75

 

Nathalie Baartman met ‘Voest’

Mooie liedjes en puike conferences’. De media geeft deze Twentse cabaretière vier sterren.

‘Voest’ (= vuist) is het autobiografische avontuur van ‘Baartman back to Borne’. Met een Twentse blik grijpt Nathalie Baartman de huidige tijd. Was iedereen maar zoals tante Truus. ‘Voest’ is een ode aan de menselijke maat. Een verhaal over mensen met omstandigheden. Van genotsknolletjes tot knooppunt Azelo. Een hilarische voorstelling van een vurige vrouw op vredesmissie.

Datum: zaterdag 3 maart 2018
Locatie: CKB Theaterzaal, Burgemeester Stulemeijerlaan 3, Bergen op Zoom
Aanvang: 20:30u
Toegang: € 15.75

Links

Reacties