Benefietconcert Young4ever en het Klarinetchoir op 8 april

Foto: Jan

In de theaterzaal van het CKB wordt op 8 april een benefietconcert gehouden door het seniorenorkest Young4ever en het Klarinetchoir.

Wil je van mooie, swingende muziek genieten én een goed doel steunen? Kom dan naar het Benefietconcert op 8 april 14:00 in de CKB Theaterzaal. Het CKB seniorenorkest Young4ever en het Klarinetchoir brengen een gevarieerd repertoire dat jong en oud zal boeien. Gratis kaarten kun je afhalen bij de balie aan Burg. Stulemeijerlaan 3. Tijdens het concert is jouw donatie van harte welkom.

Het seniorenorkest en het klarinetchoir spelen een afwisselend programma dat elke muziekliefhebber zal aanspreken. Beide CKB ensembles hebben al heel wat podiumervaring en krijgen elk publiek enthousiast. Dit Benefietconcert organiseren we samen met ’t Druppeltje, de winkel van Terre des Hommes die gratis verkregen gebruikt speelgoed, babyartikelen, kinderkleding, kinderboeken en nieuw houten speelgoed verkoopt voor een goed doel.

De organisators hopen dat zoveel mogelijk mensen naar de CKB Theaterzaal komen op zondag 8 april en dat iedereen een bijdrage doneert ten behoeve van de strijd voor een wereld zonder kinderuitbuiting. Na afloop van het concert is er een gezellig samenzijn in de foyer. De toegang is gratis, maar een kaartje is wel nodig. Dit is te krijgen bij de CKB balie of via de orkestleden.

CKB Theaterzaal (kleine zaal), Burg. Stulemeijerlaan 3, 4611 EH Bergen op Zoom

Link: https://www.ckboz.nl/actueel/nieuws/benefietconcert-ckb-ism-t-druppeltje

Reacties