18 April, natuurmiddag voor kleuters op Hoeve Hildernisse

Foto: Jos van Loon

Brabants Landschap en IVN Groene Zoom organiseren op 18 april op Hoeve Hildernisse een natuurmiddag voor kleuters van 4 tot en met 6 jaar.

Wilt u graag met uw kleuter naar de lammetjes komen kijken op Hoeve Hildernisse en van alles horen en zien over het leven van de lammetjes en schapen? Dan bent u van harte welkom op woensdag 18 april op de natuurmiddag voor kleuters georganiseerd door IVN Groene Zoom en het Brabants Landschap.
Er wordt ook uitleg gegeven over wol en zullen er een paar knutselmomenten met wol zijn.

Om een al te grote toestroom van belangstellenden te voorkomen, worden alleen kinderen die aangemeld zijn toegelaten. U, met kinderen van 4 tot en met 6 jaar, kunt zich vooraf aanmelden op de site van Brabants Landschap: www.brabantslandschap.nl/activiteitenDe inschrijving wordt gesloten na 32 kinderen.

De kosten voor deze kinderactiviteit zijn € 2,00 per kind. Voor begunstigers van Brabants Landschap en leden van IVN Groene Zoom is de toegang (op vertoon van de ledenpas) gratis voor twee volwassenen, twee kinderen en twee introducées. Voor de kinderen is er warme chocolademelk of een lekker glaasje limonade. Volwassenen kunnen een consumptie kopen.

Datum: Woensdag 18 april 2018
Tijd: 14:00 – 16:00 uur
Locatie: Hoeve Hildernisse, Hildernisse 1, 4617 RB Bergen op Zoom
Tip: neem een tas mee om de gemaakte spulletjes in te doen! en geef uw kind laarsjes en warme kleding aan, die nat en vuil mag worden!

*Het is een samen genieten van kinderen en hun begeleiders en de bedoeling dat de ouders of grootouders ook de hele middag aanwezig zijn en hun (klein-) kind begeleiden en waar nodig ondersteunen.
*Deze middag is alleen voor (groot-) ouders en (klein-) kinderen en niet voor BSO of andere commerciële instellingen!

Kijk voor meer informatie ook op www.brabantslandschap.nl of op www.facebook.com/DeKraaijenberg.

Reacties