3 Mei, Parkinson Café West-Brabant over revalidatie bij Parkinson

Donderdag 3 mei gaat een van de revalidatieartsen van het Bravis ziekenhuis in op de rol van de revalidatiearts.

Vaak ontstaan er meerdere problemen in het verloop van de ziekte van Parkinson. Die problemen kunnen van lichamelijke aard zijn of kunnen te maken hebben met een verminderde werking van het geheugen. Dan kan een tijdelijk revalidatietraject een mogelijkheid zijn. Een van de revalidatieartsen van het Bravis ziekenhuis gaat in op de rol die de revalidatiearts kan spelen bij de zorg van de Parkinsonpatiënt.

Waar en wanneer?

Het Parkinson Café West-Brabant wordt elke eerste donderdag van de maand gehouden in het Dorpshuis De Schalm, Herelsestraat 100 te Heerle. De Schalm is gevestigd in de Getrudiskerk, de ingang bevindt zich aan de Herelsestraat. U bent van harte welkom. De inloop is vanaf 13.30 uur. Het Parkinson Café start om 14.00 tot 16.00 uur.
In de omgeving kunt u gratis parkeren.

Samenwerkingsverband

Parkinson Café West-Brabant is een initiatief van het samenwerkingsverband van TWB, Thuizorg met Aandacht, Groenhuysen, Surplus Zorg, Bravis ziekenhuis, stichting tanteLouise-Vivensis, Ookthuis, Van Broekhoven Fysiotherapie, Fysiotherapie Van Lammeren, ParkinsonNet Roosendaal, ParkinsonNet Bergen op Zoom en de Parkinson Vereniging.

Link

Reacties